Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători sunt OUT de la FCSB! Becali: "Le-am transmis să-şi găsească echipă!" Omul de care vrea să scape chiar acum, în plin campionat

Trei jucători sunt OUT de la FCSB! Becali: "Le-am transmis să-şi găsească echipă!" Omul de care vrea să scape chiar acum, în plin campionat

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că trei fotbalişti vor pleca cu siguranţă de la FCSB în vară, dar că pe "lista neagră" nu vor fi trecuţi şi Romario Benzar şi Florin Tănase, jucători pe care îi consideră esenţiali pentru FCSB în acest moment.

Florentin Matei, Adrian Stoian şi Dragoş Nedelcu sunt cei trei fotbalişti pe care viitorul sezon nu-i va mai prinde la FCSB, iar Becali spune că încearcă să-i găsească echipă lui Nedelcu chiar şi acum. "Nu mai poate juca la FCSB", spune Becali, care speră să primească o ofertă dintr-un campionat unde fereastra de transferuri e încă deschisă.

"I-am spus lui MM să-i sune pe jucători, că n-am numerele lor. I-am spus sa-i zica lui Benzar că m-a uimit anul ăsta. Tănase.. fără el, suntem praf! Benzar e ucigător, îmi place foarte mult! E mai bun decât atunci când era la Viitorul! Stoian şi Florentin Matei... am vorbit cu impresarii, i-am zis şi lui MM: pregătiţi-vă, gasiţi-le echipă din vară! La Nedelcu... i-am zis impresarului să gasească echipă, nu cred că mai poate juca la noi. Am înţeles că în Statele Unite ar mai fi deschisă perioada de transferuri. Nu mai vreau să supar pe nimeni, dar la Steaua treuie sa joci fotbal, nu să-ţi fie ruşine de Ianis", a spus Becali la ProX.

Afla mai multe despre: adrian stoianbecalinedelcufcsb 

viewscnt
Articole similare