Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei la rând! Ruben Albes rămâne modest: ”Jucătorii mei câştigă meciurile, nu eu!”

Trei la rând! Ruben Albes rămâne modest: ”Jucătorii mei câştigă meciurile, nu eu!”

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a play-out-ului Ligii I.

”Fericirea jucătorilor este importantă. De asemenea, important este că ne apropiem de salvarea de la retrogradare. Jucătorii au muncit foarte bine, suntem ca o familie. Pentru noi, pentru staff, pentru oraş, pentru suporteri este foarte important” a declarat Ruben Albes după victoria împotriva formaţiei FC Voluntari.

Tehnicianul spaniol se află la cea de-a treia victorie consecutivă pe banca tehnică a sibienilor. El spune însă că meritul pentru victoriile echipei sale aparţin jucătorilor, nu antrenorului sau staff-ului său: ”80% este mental, trebuie să gândim pozitiv, pentru mie nu-mi place mentalitatea rataţilor. Nu e nicio presiune, disciplina este importantă, dar încearcă să te bucuri de fiecare zi de fotbal. Uită de probleme când eşti pe teren!

Încerc să creez un model, dar cel mai important este să le dau încredere fotbaliştilor mei. Nu este meritul meu, meciul a fost câştigat de fotbalişti. Eu nu câştig meciuri, astăzi ei, fotbaliştii au câştigat. Ei sunt actorii principali” a declarat Ruben Albes, după meci.

Afla mai multe despre: ruben albes 

viewscnt
Articole similare