Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei medalii de aur, una de argint şi alta de bronz pentru România la Campionatele Europene de Canotaj

Trei medalii de aur, una de argint şi alta de bronz pentru România la Campionatele Europene de Canotaj

Alte sporturi

Comentarii

Delegaţia României a obţinut încă o medalie de aur la Campionatele Europene de Canotaj, prin echipajul masculin de 4 rame, format din Ştefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Ciprian Huc, Mihai-Vasile Ţigănescu.

UPDATE: Echipajul feminin de opt plus unu al României a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow.

Echipajul României a fost format din Ioana Vrânceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Beatrice-Mădălina Parfenie, Iuliana Popa, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu şi Daniela Druncea. Locul doi a revenit echipajului din Marea Britanie, iar pe trei s-a clasat Olanda.

Este a cincea medalie obţinută de România, sâmbătă, după aurul la 4 rame masculin, aurul la dublu rame, argintul la feminin patru rame şi bronzul la dublu rame masculin.

Tot sâmbătă, România a mai obţinut argintul la femin patru rame (W4-), prin Roxana-Georgiana Parascanu. Mădălina Hegheş, Mădălina-Gabriela Caşu şi Iuliana Buhuş.

Echipajul format din Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă a obţinut medalia de bronz la dublu rame masculin, sâmbătă, la Campionatul European de canotaj de la Glasgow

Cozmiuc şi Tudosă au fost devansaţi de sportivii din Croaţie (aur) şi Franţa (argint).

De asemenea, echipajul feminin de dublu rame, format din Mădalina Beres şi Denisa Tîlvescu, a câştigat medalie de aur la Campionatul European de Canotaj.

Afla mai multe despre: canotajromaniacampionatul european 

viewscnt
Articole similare