Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei pe un loc. Ei sunt antrenorii dintre care Gaz Metan îl va alege pe înlocuitorul lui Edi Iordănescu. Anunţul clubului

Trei pe un loc. Ei sunt antrenorii dintre care Gaz Metan îl va alege pe înlocuitorul lui Edi Iordănescu. Anunţul clubului
Comentarii

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, a confirmat interesul pentru aducerea lui Dusan Uhrin Jr. în locul lui Edward Iordănescu, dar a precizat că antrenorul ceh nu este singurul aflat pe listă.

Ioan Mărginean confirmă anunţul făcut de Telekom Sport încă de marţi, privind interesul pentru Dusan Uhrin. Totuşi, alegerea noului antrenor depinde de bugetul clubului pentru sezonul viitor, care nu a fost încă stabilit, susţine Mărginean, astfel că pe listă se mai află Cristi Dulca şi Eugen Neagoe.

"E o variantă foarte bună (n.r. - Dusan Uhrin). Şi el, şi Dulca, şi Neagoe. Problema este că nu trebuie să ne grăbim. În funcţie de buget vom alege antrenorul. Vreau să aplic metoda de a avea şi apoi de a hotărî", a declarat Ioan Mărginean, la Pro-X.

Edi Iordănescu nu mai este antrenor la Gaz Metan Mediaş

Antrenorul Edward Iordănescu şi-a reziliat contracul cu Gaz Metan, dupa un an şi jumatăte petrecut la Mediaş. El se afla în ultima lună de contract şi s-a arătat nemulţumit de situaţia financiară a clubului.

"Niciodată nu voi accepta mediocritatea", a declarat Iordănescu Jr., la despărţirea de Gaz Metan.

Cu Edward Iordănescu pe banca tehnică, Gaz Metan Mediaş s-a calificat în play-off-ul Ligii I în acest sezon, iar înainte de reluarea campionatului se află pe locul şase, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: marginean 

viewscnt
Articole similare