Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei pentru unul, unul pentru 100 de milioane! Barcelona, forţată să vândă trei jucători pentru a aduce un nou super atacant

Trei pentru unul, unul pentru 100 de milioane! Barcelona, forţată să vândă trei jucători pentru a aduce un nou super atacant

FC Barcelona

Comentarii

Chiar dacă se bate pentru toate trofeele în acest moment, Barcelona încearcă să îşi îmbunătăţească echipa pentru sezonul următor.

În perioada transferurilor de iarnă, catalanii au făcut un pas important prin aducerea lui Phillipe Coutinho şi Yeri Mina, iar planul pentru sezonul următor este aducerea a doi jucători noi.

Negocierile cu Arthur sunt aproape finalizate, iar brazilianul, care îi va costa 30 de milioane de euro, va ajunge în ianuarie 2019 de la Gremio. O alta ţintă importantă este Antoine Griezmann.

Barcelona a fost la un pas să-l aducă pe francez vara trecută, dar totul a picat din cauza sumei foarte mare de bani pe care o cerea Atletico Madrid, 200 de milioane de euro.



Acum, lucrurile s-au schimbat, în condiţiile în care noul contract al francezului cu Atletico are o clauză de reziliere de "doar" 100 de milioane de euro.

Catalanii, forţaţi să vândă
Pentru a face rost de aceşti bani, catalanii vor fi însă nevoiţi să renunţe la nu mai puţin de trei jucători, notează cotidianul spaniol Marca.

100 de milioane de euro o va costa pe Barcelona transferul lui Griezmann

O altă opţiune ar fi obţinerea unui împrumut, însă catalanii nu iau această variantă în calcul, în condiţiile în care au oricum în faţă o investiţie importantă pentru construirea noului stadion.

Primul nume adus în discuţie de spanioli pentru vânzare este cel al lui Rafinha, care este împrumutat de Barcelona la Inter Milano, şi care are o opţiune de cumpărare de 35 de milioane.

Venirea lui Griezmann nu oferă prea mult loc în spaţiul ofensiv, aşa că e posibil ca şi Paco Alcacer să fie de vânzare. Denis Suarez, Arda Turan, Andre Gomes şi Alex Vidal pot părăsi de asemenea trupa lui Valverde.

Afla mai multe despre: valverdebarcelonagriezmanntransfer 

viewscnt
Articole similare