Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei ponturi pentru ziua de miercuri de la Roland Garros

Trei ponturi pentru ziua de miercuri de la Roland Garros

Pariuri sportive

Comentarii

Turneul de la Roland Garros se află în plină desfăşurare, aşa că nu ratăm ocazia de a vă oferi trei pronosticuri interesante de pe tablourile de simplu feminin şi masculin.

Madison Keys – Caroline Dolehide 1.32

Primul duel este Madison Keys – Caroline Dolehide, unde jucătoarea mai cunoscută este favorită la victorie. Keys are nevoie de rezultate bune pentru a se întoarce unde îi este locul, în primele 10 jucătoare ale lumii, aşa că nu va rata şansa să ajungă cât mai departe la Roland Garros. Ne aşteptăm să vedem un duel dominat de la un capăt la altul de Keys, aşa că recomandăm cu încredere să pariaţi pe victoria ei.

Cele mai bune cote din tenis sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Sloane Stephens - Magdalena Frech 1 @ 1.20

Al doilea duel de la Roland Garros implică o altă jucătoare din SUA, Sloane Stephens. Aceasta o întâlneşte pe Magdalena Frech, o nescunoscută în tenisul mondial. Stephens este în revenire de formă după accidentare, aşa că un adversar aşa modest în această fază a competiţiei avenit foarte bine. Ne aşteptăm ca Stephens să profite din plin de aceast lucru şi să meargă mai departe.

Damir Dzumhur – Radu Albot 1 @ 1.33

Închidem ziua cu Damir Dzumhur – Radu Albot, de pe tabloul masculin. În timp ce bosniacul a trecut de Kudla în primul tur, Albot a avut în faţă un francez necunoscut, Barrere, care nu a putut să-i pună probleme. Cei doi jucători s-au mai întâlnit până acum de patru ori, scorul fiind egal între ei, 2-2. Acum, Dzumhur este într-o formă mai bună, aşa că pariem pe victoria lui în acest duel.

Afla mai multe despre: roland garrostenismadisonkeysfrench open 

viewscnt
Articole similare