Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei pronosticuri pentru ziua de joi de la Roland Garros. Care sunt cele mai bune cote

Trei pronosticuri pentru ziua de joi de la Roland Garros. Care sunt cele mai bune cote

Ponturi pariuri

Comentarii

Roland Garros continuă astăzi cu alte meciuri interesante pentru pariori. Irina Begu ne oferă cea mai bună cotă a zilei de joi, însă putem găsi variante bune şi la meciurile lui Isner şi Sharapova.

Insner - Zeballos 1 @ 1.22

Primul duel este cel dintre Isner şi Zeballos. Chiar dacă nu este un jucător de zgură, Isner se descurcă foarte bine şi pe această suprafaţă, iar în acest sezon vrea să obţină rezultate cât mai bune pentru a participa la Turneul Campionilor. În primul tur, americanul a trecut de Rubin, scor 3-0. Adversarul său de astăzi este Zeballos, care l-a scos pe Sugita in primul tur, scor 3-1. Este meciul directe cu numărul trei dintre cei doi, iar scorul este 3-0 pentru Isner. Probabil vom avea parte de o nouă victorie a jucătorului din SUA.

Cele mai bune cote din tenis sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Zhang - Begu 2 @ 1.69

Continuăm cu partida dintre Zhang şi Begu. Compatrioata noastră a avut cel mai lung meci de până acum de la Roland Garros cu Schmiedlova, unde s-a impus în trei seturi cu 9-7 în decisiv. De partea cealaltă, Zhang a câştigat mult mai uşor, reuşind să obţină o victorie cu 2-0. Cele două jucătoare au mai evolua una împotriva celeilalte doar o dată în carieră, în 2014, la Madrid, când s-a impus Begu. Ne aşteptăm să vedem un nou meci câştigat de compatrioata noastră.

Sharapova - Vekic 1 @ 1.33

Închidem seria de ponturi cu partida dintre Sharapova şi Vekic, unde rusoaica este favorită la câştigarea partidei. Este primul duel direct dintre cele două, aşa că ne aşteptăm să vedem foarte multă motivaţie din partea celor două jucătoare. Sharapova a trecut în primul tur de Hogenkamp, în timp ce Vekic a învins-o pe Bondarenko. Mizăm pe un nou succes al rusoaicei, la cota 1.32.

Afla mai multe despre: sharapovavekicbeguroland garros 

viewscnt
Articole similare