Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei pronosticuri pentru ziua de sâmbătă de la Roland Garros

Trei pronosticuri pentru ziua de sâmbătă de la Roland Garros

Ponturi pariuri

Comentarii

Roland Garros ne propune astăzi câteva meciuri interesante, atât pe tabloul masculin, cât şi pe tabloul feminin. Noi ţi-am pregătit trei pronosticuri pe care le poţi vedea în continuare.

Cilic - Johnson 1 @ 1.27

Deschidem seria cu partida dintre Cilic şi Johnson, de pe tabloul masculin. Cilic este favoritul numărul trei la câştigarea turneului, în timp ce Johnson deja a ajuns prea departe la un Grand Slam de zgură, suprafaţă pe care nu se descurcă deloc bine. Cei doi jucători s-au mai întâlnit de cinci ori până acum, scorul fiind 5-0 pentru Cilic în confruntările cu americanul Johnson. Ne aşteptăm ca acum să o bifeze pe cea cu numărul şase.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi! 

Muguruza - Stosur 1 @ 1.33

Al doilea pronostic de la Roland Garros le pune faţă în faţă pe Muguruza şi pe Stosur. Iberica a mai bătut-o de două ori pe experimentata australiancă, în timp ce Stosur a reuşit o singură victorie împotriva lui Garbine, când aceasta nu era la valoarea de acum. Suprafaţa o avantajează pe Muguruza, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci în care iberica va câştiga fără mari probleme.

Gavrilova - Mertens 2 @ 1.37

Gavrilova şi Mertens oferă unul dintre cele mai interesante meciuri de la Roland Garros, ambele jucătoare fiind în formă. Cele două au jucat şi anul trecut la Roland Garros, când Mertens a reuşit să se impună în trei seturi. La general, Mertens are 3-1 la meciuri directe, aşa că ne aşteptăm şi acum să se impună tot ea în meciul cu Gavrilova. Iar cota este mai mult decât tentantă.

Afla mai multe despre: cilicroland garrosponturi pariurimuguruza 

viewscnt
Articole similare