Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei puncte sau nimic! Fără Hagi, fotbaliştii Viitorului le-au aruncat mănuşa celor de la Hermannstadt

Trei puncte sau nimic! Fără Hagi, fotbaliştii Viitorului le-au aruncat mănuşa celor de la Hermannstadt

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul încearcă să fie lider cel puţin pentru o zi în Liga 1. Pe locul 2, la două puncte în spatele lui CFR Cluj, Viitorul merge în etapa a 16-a vizita la Hermannstadt. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1, vineri, de la ora 20:30.

Partida dintre Hermannstadt şi Viitorul se va disputa însă pe teren neutru, la Târgu Mureş. Constănţenii vin după victoria contra Chindiei Târgovişte, scor 3-0. Echipa lui Hagi e pe locul 2, cu 28 de puncte.

"Mergem la Târgu Mureş să luăm cele 3 puncte. Avem un moral bun, venim după o victorie şi lucrul acesta e îmbucurător. Sunt în formă, am înscris două etape la rând, chiar dacă nu e meseria mea să dau goluri", a declarat Radu Boboc la conferinţa de presă de dinaintea meciului Viitorul - Hermannstadt. 

De cealaltă parte, Hermannstadt vine după derbyul Sibiului cu Gaz Metan, încheiat la egalitate, scor 1-1. 

"Este un meci dificil pentru noi, o echipă cu jucători de mare expereinţă, dar noi trebuie să mergem să ne facem jocul şi să luăm cele 3 puncte. Altă soluţie nu avem", a spus portarul constănţenilor Cătălin Căbuz.

La conferinţa de presă, locul lui Hagi a fost ţinut de Cătălin Anghel. Managerul tehnic al Viitorului a fost plecat la Liverpool, pentru a vedea partida echipei la care joacă Ianis, Genk, din Liga Campionilor. 

"Va fi un meci greu. Nu este uşor să desfaci o echipă antrenată de Eugen Neagoe", a declarat şi antrenorul secund al Viitorului, Cătălin Anghel. 

  • Viitorul - Hermannstadt se joacă vineri şi va putea transmis în direct pe Telekom Sport 1, vineri, de la ora 20:30 

Afla mai multe despre: viitorulhermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare