Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei români s-au bucurat în Europa League! Dezastru pentru Răzvan Marin şi Standard Liege

Trei români s-au bucurat în Europa League! Dezastru pentru Răzvan Marin şi Standard Liege

UEFA Europa League

Comentarii

Ştefan Radu, Andrei Ivan şi Alexandru Băluţă au fost fericiţi pentru primul succes în acest sezon al grupelor Europa League. Echipele celorlalţi români au fost însă învinse în această seară.

Keşeru a fost singurul român care a marcat în prima seară a grupelor de Europa League. Vârful a deschis scorul în meciul cu Leverkusen, dar reuşita sa nu i-a ajutat pe bulgari să obţină nici măcar un punct în faţa nemţilor. Atacantul naţionalei a fost integralist la fel ca şi Moţi, avertizat pe final de centralul partidei. 

Băluţă a fost al doilea român care s-a bucurat din teren pentru succesul echipei sale. Fostul fotbalist al Craiovei a intrat în minutul 79 pe teren atunci când Slavia o conducea cu 1-0 pe Bordeaux.  Cehii au păstrat avantajul de pe tabelă până la final.  


Fără Ştefan Radu, accidentat, Lazio a câştigat în faţa celor de la Apollon Limassol. A fost 2-1 pentru romani, exact ca în urmă cu cinci ani când cele două s-au întâlnit, de asemenea, în grupele Europa League. Şi evoluţia scorului a fost aceeaşi. Primul gol al meciului de pe Olimpico a fost reuşit de Luis Alberto. 

Învingător a fost şi Andrei Ivan. Echipa românului, Rapid Viena, a bătut-o cu 2-0 pe Spartak Moscova pe teren propriu. Ivan a fost titular, dar nu a terminat meciul în teren. A fost schimbat în minutul 76. 

 

 

Pentru ceilalţi români seara a fost complet nereuşită. Răzvan Marin a şi greşit la faza în urma căreia Sevilla a obţinut un penalty. Standard Liege a fost umilită de andaluzi în final. Fosta deţinătoare a trofeului s-a impus cu 5-1. Răzvan Marin a fost integralist pentru belgieni. 

Şi Toşca a jucat tot meciul la PAOK. Grecii antrenaţi de Răzvan Lucescu au fost bătuţi de Chelsea, scor 1-0 graţie golului înscris de Willian în minutul 7.  

 

 

 

Afla mai multe despre: andrei ivanştefan radurăzvan marinbăluţăkeşeru 

viewscnt
Articole similare