Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei transferuri într-o singură zi la Astra. Florentin Matei, un portar de la ŢSKA şi fratele unui jucător din Premier League au semnat

Trei transferuri într-o singură zi la Astra. Florentin Matei, un portar de la ŢSKA şi fratele unui jucător din Premier League au semnat

Astra Giurgiu

Comentarii

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Florentin Matei, dar şi cu alţi doi jucători străini.

Pe lângă Matei, care revine astfel la formaţia giurgiuveană, Astra i-a mai transferat pe portarul bulgar Georgi Kitanov, ultima oară la ŢSKA Sofia, şi pe mijlocaşul nigerian Goodnes Ajayi, fratele fotbalistului Isaac Success, de la Watford.

"Astra se pregăteşte de plecarea în stagiul din Slovenia, care va avea loc vineri dimineaţă, în efectivul pe care Dan Alexa îl are la dispoziţie apărând trei nume noi!

FLORENTIN MATEI - mijlocaş ofensiv, 26 ani, revine la echipa noastră, unde a avut evoluţii apreciate- ultima dată legitimat la FCSB, a semnat pentru 1 an.

GEORGI KITANOV - portar, 24 de ani, care a aparţinut clubului bulgar TSKA Sofia, jucător care a strâns pînă acum 160 de meciuri la cel mai înalt nivel, în Bulgaria, precum şi prezenţe la Naţionalele de tineret şi juniori de la Sud de Dunăre. Acesta a semnat un angajament pe durata a 3 sezoane.


GOODNES AJAYI - 24 ani, mijlocaş stânga, ultima dată la Rijeka, unde a fost coleg cu Matei. Nigerian, fratele jucătorului Isaac Success de la Watford.

Bun venit şi mult succes celor mai noi astrişti!", se arată în comunicatul de presă.

Afla mai multe despre: matei 

viewscnt
Articole similare