Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei transferuri la CFR Cluj: "Din informaţiile mele! M-a sunat să mă întrebe de el". A jucat la Swansea şi vine în Gruia

Trei transferuri la CFR Cluj: "Din informaţiile mele! M-a sunat să mă întrebe de el". A jucat la Swansea şi vine în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu mai vrea trei transferuri la CFR Cluj. Campioana României a pus ochii pe un fotbalist care a strălucit în naţionala olimpică a lui Mirel Rădoi. "Bursucul" îl vrea pe Marco Dulca (22 de ani), dar şi alţi doi jucători. Cele trei transferuri sunt aşteptate să sosească la CFR Cluj în următoarea săptămână.

Dan Petrescu aşteaptă trei transferuri la CFR Cluj. A jucat la Swansea şi vine în Gruia

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României, 0-1 cu U Craiova, dar campioana României urmează să se întărească. Cristi Dulca, selecţionerul naţionalei feminine de fotbal a României, a dezvăluit că fiul său, Marco, e dorit în Gruia. Patronul Nelu Varga l-a sunat personal pe Cristi Dulca pentru a se interesa de fiul său.

Dulca a spus că, în afară de transferul lui Marco, la CFR Cluj mai sunt aşteptate alte două transferuri. „Avem prieteni comuni, eu şi Dan Petrescu, am şi copilărit împreună, e un om care pune suflet în tot ce face. Eu zic că pe el personal, şi nici pe patron, nu-i interesează nici Conference League, nici Europa League. Ei vor în grupele Ligii Campionilor.

Din informaţiile mele, vor mai veni trei jucători foarte buni. Într-o săptămână, cel mult. Eu cred că Neluţu cu Dan Petrescu vor face transferuri importante, vor aduce jucători.

99% vor veni trei jucători. Eu ştiu cât de pătimaş e Neluţu Varga şi vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe şi e nevoie de concurenţă. Neluţu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, a declarat Cristi Dulca, în direct la Look Sport.

Marco Dulca şi-a făcut junioratul în Marea Britanie, la Swansea, între 2015 şi 2019. Viitorul şi Chindia sunt alte echipe din CV-ul său de profesionist.

Afla mai multe despre: cfr clujtransferurimarco dulcadan petrescu 

viewscnt
Articole similare