Experiențe împreună.
You are here:

Trei transferuri pe care Gigi Becali le forţează în această iarnă! Cu ce jucători surpriză se întăreşte FCSB pentru a lua titlul

Trei transferuri pe care Gigi Becali le forţează în această iarnă! Cu ce jucători surpriză se întăreşte FCSB pentru a lua titlul

FCSB

Gigi Becali simte din nou ameninţarea CFR-ului şi e gata să mute în pauza de iarnă pentru a nu rata din nou titlul în Liga I. Patronul FCSB-ului încă se gândeşte dacă să-l menţină sau nu pe Dică în funcţie, dar are deja în minte cele trei transferuri pentru partea a doua a sezonului.

Dezamăgit de faptul că niciunul dintre mijlocaşii din lot nu poate suplini absenţa lui Mihai Pintilii, Becali a început să caute soluţii pentru a întări linia mediană. Şi le-a găsit de unul singur, aşa cum se întâmplă în ultima perioadă, preferând să nu apeleze nici la antrenorul Nicolae Dică, nici la directorul sportiv Mihai Stoica.

TOT DE LA VIITORUL TRANSFERĂ

Becali vrea fotbalişti care să facă ambele faze, asta pentru că s-a săturat doar de ”distrugători” ca Ovidiu Popescu sau Lucian Filip, care nu reuşesc să aducă nimic nou în zona de atac. Aşa că s-a orientat către echipa lui Gică Hagi, locul de unde a transferat cel mai mult.

Patronul roş-albaştrilor i-a transmis ”Regelui” că vrea să-i achiziţioneze pe Ionuţ Vână şi Tudor Băluţă. Hagi n-ar spune nu, dar încearcă să obţină un angajament prin care fotbaliştii să rămână la Ovidiu până la finalul campionatului, lucru care nu este pe placul lui Becali. În cazul în care latifundiarul va mări oferta financiară, care ar fi în jur de două milioane de euro pentru ambii fotbalişti, atunci Hagi se va despărţi încă din iarnă de cei doi fotbalişti.

ÎNCĂ O ÎNCERCARE DE LA BOTOŞANI

Chiar dacă patronul Iftime i-l propune de fiecare dată pe Ongenda, Becali are un alt preferat de la Botoşani. FCSB îl urmăreşte de mai multă vreme pe Răzvan Oaidă, fotbalist cotat la 500.000 de euro de site-urile de specialitate. Produs al celor de la Atletico Arad, Oaidă a jucat la echipele de tineret ale lui Wolverhampton şi Brescia, iar din 2017 a semnat cu FC Botoşani.

1 gol în 10 apariţii are Oaidă la Botoşani în acest sezon

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta