Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei veşti bune şi una rea pentru FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! Coman, Buziuc şi Vînă s-au vindecat de COVID-19, Moruţan e pe perfuzii şi nu se simte bine

Trei veşti bune şi una rea pentru FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! Coman, Buziuc şi Vînă s-au vindecat de COVID-19, Moruţan e pe perfuzii şi nu se simte bine

FCSB

Comentarii

Trei veşti bune şi una proastă pentru FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo, programat sâmbătă, 3 octombrie, de la 21:00, în Liga 1. Focarul de COVID-19 de la echipa roş-albastră începe, uşor-uşor, să se diminueze ca număr de cazuri.

FCSB îşi numără jucătorii valizi înainte de derby-ul cu Dinamo, dar primeşte şi veşti bune. Florinel Coman, Ionuţ Vînă şi Alexandru Buziuc au fost declaraţi negativi şi nu mai au Coronavirus, scrie site-ul prosport.ro, însă vestea rea vine de la Olimpiu Moruţan. Acesta este încă infectat cu COVID-19 şi în acest moment îi sunt administrate perfuzii care să-l ajute să lupte cu boala, deoarece nu se simte prea bine.

Deşi a scăpat de COVID-19, Florinel Coman nu va putea fi folosit de FCSB în derby-ul cu Dinamo, deoarece este accidentat. Fotbalistul roş-albaştrilor s-a "rupt" în partida cu Backa Topola din preliminariile Europa League şi va fi indisponibil o perioadă mai lungă de timp, după cum a anunţat Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Recent, mai mulţi jucători de la FCSB au devenit negativi la COVID-19 şi au fost folosiţi de FCSB în meciul pierdut cu Poli Iaşi (2-5). Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Florin Tănase, Andrei Miron, Sergiu Buş şi Darius Olaru s-au vindecat de Coronavirus. Acum, lor li se alătură şi Coman, Buziuc şi Vînă.

Meciul FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbcovid-19buziucvinacomanmorutan 

viewscnt
Articole similare