Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trent Alexander-Arnold a fost căpitanul celui mai tânăr prim 11 din istoria Champions League. Liverpool a făcut egal cu Midtjylland, scor 1-1

Trent Alexander-Arnold a fost căpitanul celui mai tânăr prim 11 din istoria Champions League. Liverpool a făcut egal cu Midtjylland, scor 1-1

Liverpool

Comentarii

Trent a fost căpitanul în meciul din această seară al lui Liverpool versus Midtjylland.

Trent Alexander-Arnold a fost pentru prima dată căpitanul lui Liverpool

Trent are 22 de ani şi la această vârstă, fundaşul englez a mai reuşit să-şi îndeplinească un obiectiv. Arnold este cunoscut pentru faptul că acesta şi-a dorit din totdeauna să joace pentru Liverpool. Fundaşul echipei de pe Anfield a reuşit până la această vârstă să le facă pe toate alături de echipa sa de suflet. Alexander-Arnold a câştigat împreună cu Liverpool, Champions League, Premier League, Super Cupa Europei, dar şi titlul FIFA Club Wolrd Cup.

Acum Trent şi-a mai îndeplinit un vis, cel de a fii căpitanul echipei de pe Anfield. Arnold a fost în premieră, în această seară în meciul cu Midtjylland, pentru prima dată căpitanul echipei sale şi al celui mai tânăr prim 11 din istoria Champions League.

Jurgen Klopp a avut încredere în puştii săi, iar în această seară echipa sa a avut media de vârstă de aproximativ 24 de ani. 

Pe teren au fost: Kelleher (22 de ani), Trent (22 de ani), Williams (19 ani), Fabinho (27 de ani), Tsimikas (24 de ani), Minamino (25 de ani), Clarkson (19 ani), Keita (25 de ani), Jota (24 de ani), Salah (28 de ani).

Trent Alexander-Arnold mai are ca obiective, conform unui interviu acordat celor de la Goalhanger, să devină o legendă a lui Liverpool, a echipei naţionale a Angliei, să fie căpitanul ambelor echipe şi să mai câştige un trofeu major alături de echipa naţională.

Numărul 66 de pe Anfield este cotat la 110 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: trent alexander arnold jurgen klopp liverpool 

viewscnt
Articole similare