Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trică surprinde după despărţirea de FCU Craiova: "Poate să ia şi titlul. FCU şi CSU se vor lupta pentru campionat"

Trică surprinde după despărţirea de FCU Craiova: "Poate să ia şi titlul. FCU şi CSU se vor lupta pentru campionat"

Superliga

Comentarii

Eugen Trică a promovat-o pe FCU Craiova 1948 în Liga I, însă, la doar o zi de la încheierea sezonului, a fost demis de pe banca tehnică a echipei. Acum, Adrian Mutu i-a preluat pe olteni.

"Nu a fost niciun şoc. Poate am fost un pic dezamăgit, dar mi-a trecut. Craiova are un antrenor, unul tânăr, care sper să facă lucruri frumoase. Mutu trebuie acum să muncească. Depinde şi ce transferuri o să facă. La cum îl ştiu eu pe Adi, este un antrenor ambiţios, îşi doreşte foarte mult să câştige trofee.

Eu o să ţin toată viaţă cu FCU. Exclus pentru mine să trec în partea cealaltă. Va fi interesant şi meciul direct dintre cele două. La un moment dat, ştiţi că era Steaua - Dinamo, de acum încolo va fi CSU - FCU un derby foarte puternic, atât în teren, cât şi în tribune.

Eu mi-aş dori ca FCU să câştige campionatul. Dacă face transferuri bune, s-ar putea să ia şi titlul în sezonul viitor. O să fie şi la CFR un schimb de generaţii, nu o mai poate duce cu acelaşi lot. Şi cred că va fi o luptă în doi, FCU şi CSU. FCSB nu cred că intră în calcul pentru că ştiţi foarte bine ce e acolo" , a spus Eugen Trică.

Afla mai multe despre: trica 

viewscnt
Articole similare