Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tricolorii” au revenit în ţară, după ce au reuşit calificarea în play-off-ul Campionatului Mondial. Ce adversar şi-ar dori în ultima fază a Preliminariilor

”Tricolorii” au revenit în ţară, după ce au reuşit calificarea în play-off-ul Campionatului Mondial. Ce adversar şi-ar dori în ultima fază a Preliminariilor

Handbal

Comentarii

Echipa naţională de handbal masculin a României a reuşit să câştige a III-a grupă a preliminariilor Campionatului Mondial 2019 şi va evolua în ultima fază a calificărilor, acolo unde şi-ar dori să întâlnească o echipă cât mai accesibilă.

Ionuţ Ramba, handbalistul care a adus egalare în partida cu Ucraina, a declarat pentru Telekom Sport că şi-ar dori un adversar cât mai facil, ca situaţia de acum doi ani, când România a pierdut calificare, să nu se mai repete.

”Ne dorim un adversar pe care putem să îl invingem, clar. Că şi acum doi ani de zile am pierdut cu Austria la golaveraj... am fi nimerit cu Danemarca.  Ne dorim un adversar mai accesibil şi clar că ne dorim toţi cei din echipa să ajungem la un turneu final. Este dorinţa tuturor”,  a spus Ramba.

În schimb, Demis Grigoraş nu are o preferinţă în ceea ce priveşte adversara din play-off. Jucătorul de la HC Vaslui îşi doreşte ca naţionala României să fie cât mai pregătită în ziua meciul.

”Nu contează, să fim sănătoşi şi să fim cât mai bine pregătiţi. O să urmărim să vedem cu cine picăm şi atunci o să fim cât mai pregătiţi. Plecăm cu aceleaşi şanse, important e ca la final noi să fim învingători”, a declarat Demis Grigoraş la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: handbal masculincampionatul mondialcm handbalcm 2019 handbal masculin,  

viewscnt
Articole similare