Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorii, gata de "examenul" cu Maroc din Cupa Davis! Mesajul lui Marius Copil înainte de meci

Tricolorii, gata de "examenul" cu Maroc din Cupa Davis! Mesajul lui Marius Copil înainte de meci

Tenis

Comentarii

Echipa de Cupa Davis a României va întâlni selecţionata Marocului, într-o confruntare care va avea loc, la sfârşitul săptămânii, în turul al doilea al Grupei a II-a a Zonei Europa/Africa. Toate meciurile vor fi transmise în direct la Telekom Sport, pe 7 şi 8 aprilie.

De Paşte, cei mai buni tenismeni români dau examen în Cupa Davis în direct la Telekom Sport. Sâmbătă şi duminică, tricolorii înfruntă Marocul la Cluj, în turul secund al grupei a 2-a euroafricane.

După disputa cu Luxemburg de la Piatra Neamţ, pe tenismenii români îi aşteaptă un nou duel cu un adversar exotic. Maroc este echipa în faţa căreia jucăm pentru accederea în Grupa I euro-africană . Pentru elevii lui Gabriel Trifu, viitorul adversar reprezintă o mare necunoscută.

"Sper să nu avem probleme şi să terminăm mult mai repede decât am terminat la Piatra Neamţ. Trebuie tratat cu seriozitate maximă, să avem grijă să ne facem noi jocul nostru şi să încercăm să nu ne deconcentram", spune Marius Copil



Meciul de la Cluj este cu totul special pentru unul dintre tricolori. Adrian Ungur revine în echipă după mai bine de un an de absenţă din cauza accidentărilor. Linia de clasament a românului a avut şi ea serios de suferit. Ungur a ajuns pe locul 535 în lume.

"A fost o perioadă nefastă pentru mine, o perioada lungă de accidentări. Acum, după mai multe infiltraţii mă simt mult mai bine şi sper să fiu sută la sută la Cluj", ne-a declarat Adrian Ungur.


 

Afla mai multe despre: cupa davisromaniamaroctelekom sport 

viewscnt
Articole similare