Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tricolorii”, împinşi din spate de eşecul din barajul pentru Euro: ”Am avut ca motivaţie să ne luăm revanşa”

”Tricolorii”, împinşi din spate de eşecul din barajul pentru Euro: ”Am avut ca motivaţie să ne luăm revanşa”
Comentarii

România a încheiat seria de patru înfrângeri joi seara, la Reykjavik, după ce a învins-o cu 2-0 pe Islanda.

România a obţinut o victorie importantă în lupta pentru calificare la Campionatul Mondial. ”Tricolorii” lui Rădoi au reuşit să se impună cu 2-0 în faţa Islandei şi să se apropie de liderul grupei, Armenia, care a reuşit doar să remizeze cu Macedonia de Nord.

Dennis Man a deschis scorul în debutul reprizei secunde, înainte ca Nicuşor Stanciu să închidă tabela pe final de meci. Islandezii nu au contat foarte mult în atac, însă lotul acestora era incomplet după scandalul izbucnit cu puţin înaintea duelului cu România.

Alex Cicâldău a fost tiular la Reykjavik şi a avut o prstaţie bună, înainte de a fi înlocuit de Rus în minutul 88, cu scorul deja la 2-0. Mijlocaşul central a dezvăluit că este foarte muylţumit de rezultat, înainte de a afirma că ”tricolorii” pot reuşi ”lucruri măreţe” dacă vor continua pe acelaşi drum.

”Tricolorii”, împinşi din spate de eşecul din barajul pentru Euro

Am simţit nevoia de revanşă. A fost un moment foarte dureros, când am pierdut cu 2-1 şi am venit aici să obţinem cele trei puncte pentru că erau foarte importante pentru noi, dar am avut ca şi motivaţie să ne luăm revanşa. Asta trebuie să fie mentalitatea la echipa naţională, pentru că avem jucători foarte talentaţi.

Toţi jucătorii sunt foarte talentaţi şi dacă vom avea mentalitatea potrivită, vom face lucruri măreţe. Nu mă interesează neapărat să marchez, dacă o fac cu atât mai bine, pe mine mă interesează să câştige echipa”, a declarat Alex Cicâldău.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaislanda româniaalex cicâldău 

viewscnt
Articole similare