Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tricolorii" lui Contra, la un pas să bată recordul pe Arena Naţională! Spaniolii nu mai vin la Bucureşti

"Tricolorii" lui Contra, la un pas să bată recordul pe Arena Naţională! Spaniolii nu mai vin la Bucureşti

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că federaţia spaniolă a renunţat la biletele disponibile pentru spectatorii spanioli, care vor fi puse la vânzare pentru cei români.

Federaţia Română de Fotbal anunţă că aproximativ 2.000 de bilete la meciul România – Spania, reprezentând parte din cota alocată iniţial federaţiei oaspete pentru suporterii spanioli, au fost returnate şi sunt disponibile spre vânzare, doar online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.

Preţurile biletelor din zona peluzei Nord în care erau alocate locurile sunt cele iniţiale, 35 RON la inelele 1 şi 2, respectiv 40 RON la inelul 3.

Acestea sunt ultimele bilete disponibile la partida România – Spania, din 5 septembrie, de pe Arena Naţională. Aşa cum FRF a anunţat săptămâna trecută, înainte ca federaţia spaniolă să renunţe la o parte din locurile rezervate, jocul se va disputa cu casa închisă.

ROMÂNIA - SPANIA CU CASA ÎNCHISĂ

Tricolorii vor întâlni Spania, fosta campioană europeană şi mondială, pe 5 septembrie, în faţa unei Arene Naţionale pline. Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achiziţionate online, astfel că 50.000 de spectatori, capacitatea permisă la un astfel de eveniment, vor fi pe stadion la partida din preliminariile EURO 2020. Partida va avea loc începând cu 21:45, ora stabilită de UEFA, şi va fi a cincea din actuala campanie de calificare.

Recordul pentru un meci de fotbal pe Arena Naţională a fost stabilit la meciul România - Olanda, din 2012, când pe stadion au fost prezenţi 53,329 de spectatori. 

Afla mai multe despre: romaniaromania - spaniaarena nationala 

viewscnt
Articole similare