Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorii lui Rădoi vor juca cu peste 10.000 de fani în tribune! Recordul de după Revoluţie a fost doborât

Tricolorii lui Rădoi vor juca cu peste 10.000 de fani în tribune! Recordul de după Revoluţie a fost doborât

Echipa națională

Comentarii

Tinerii tricolori întâlnesc Ţara Galilor (12 octombrie, ora 19.00, Stadion Dr. Constantin Rădulescu – Cluj-Napoca) şi Liechtenstein (16 octombrie, ora 21.00, Stadion Ilie Oană – Ploieşti) în două meciuri din care mai au nevoie de patru puncte pentru calificarea directă la Campionatul European ce va fă găzduit anul viitor de Italia şi San Marino.

În această dimineaţă organizatorii meciului au anunţat că s-a depăşit cota de 10.000 de bilete vândute pentru partida din această seară de la Cluj! O cifră impresionantă, ţinând cont că echipa naţională Under 21 n-a mai jucat de peste 20 de ani cu o astfel de asistenţă în tribună. Recordul de prezenţă după Revoluţie era chiar de 10.000 de spectatori la un România - Macedonia, 5-1, în preliminariile pentru Europeanul din 2006.
 
"Sper să  reuşim să-i capacităm pe băieţi că pot fi un imbold pentru celelalte generaţii. Şi am gânduri că am putea rata calificarea, dar duă cum i-am văzut pe băieţi cred că au înţeles mesajul nostru, ce trebuie să facă şi nu cred că ar fi niciun fel de problemă dacă ar aborda această dublă la fel ca data trecută”, a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaunder 21bilete 

viewscnt
Articole similare