Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tricolorii mici” au fost asaltaţi de fani la antrenamentul deschis pubilicului. De ce surpriză au avut parte băieţii lui Rădoi

 ”Tricolorii mici” au fost asaltaţi de fani la antrenamentul deschis pubilicului. De ce surpriză au avut parte băieţii lui Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret a României a efectuat duminică seară un antrenament deschis publicului în cantonamentul din Italia.

Elevii lui Mirel Rădoi au intrat în linie dreaptă pentru debutul la Campionatul European sub 21 de ani, care a început duminică. AICI ai totul despre Campionatul European de tineret 2019

Aproximativ 200 de români au participat la antrenamentul naţionalei mici, care a fost deschis integral atât publicului, cât şi presei. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a fost prezent şi el la antrenamentul naţionalei Under 21. Burleanu a discutat minute bune cu fanii prezenţi la baza sportivă şi s-a pozat alături de ei.

Selfie-urile au fost de altfel la mare modă.”Tricolorii” mici au fost extrem de căutaţi de către fani, iar Andrei Ivan, Florinel Coman, Dennis Man, Ianis Hagi sau Ionuţ Radu au fost printre cei mai solicitaţi. Portarul care aparţine de Inter Milano a fost preferatul suporterilor români.

Reprezentativa de tineret a simţit căldura fanilor şi la finalul antrenamentului. După ce au fost asaltaţi pentru poze şi autografe, băieţii lui Mirel Rădoi au primit chiar şi un tort. 

România va debuta în competiţie pe 18 iunie, de la 19:30, în confruntarea cu reprezentativa Croaţiei. În aceeaşi zi, de la 22:00, se joacă celalalt meci din prima etapă a Grupei C de la Euro U21 2019, confruntarea Anglia - Franţa.

Afla mai multe despre: românia under 21mirel rădoi,  

viewscnt
Articole similare