Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tricolorii mici” îşi propun deja să facă spectacol şi la naţionala mare: ”Avem nevoie de un pic de încredere din partea domnului Contra”

”Tricolorii mici” îşi propun deja să facă spectacol şi la naţionala mare: ”Avem nevoie de un pic de încredere din partea domnului Contra”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret a reuşit să se califice la Campionatul European pentru prima dată în ultimii 20 de ani, după o campanie de calificare excelentă făcută de jucătorii lui Mirel Rădoi. ”Tricolorii mici” visează acum să facă performanţe şi în tricoul echipei de seniori.

România U21 a reuşit o performanţă rară în fotbalul nostru. Jucătorii lui Mirel Rădoi au reuşit să se califice la Campionatul European din 2019, după ce n-au pierdut niciun meci în preliminarii, deşi au avut adversari precum Portugalia, Bosnia sau Ţara Galilor. Acum, ”tricolorii mici” speră că vor face istorie şi în tricoul echipei mari.

Adrian Petre, 20 de ani, speră că selecţionerul Cosmin Contra le va da o şansă să demonstreze că au valoare şi pentru echipa mare:

”(n.r. întrebat când atacul naţionalei va fi format din el şi Puşcaş) Asta depinde de noi, de cum ne pregătim cum jucăm în meciurile oficiale, dar sper să arunce domnul Contra un ochi şi în străinătate, pentru că avem nevoie de un pic de încredere şi sper să fim amândoi cât mai repede la naţională”, a declarat Adrian Petre, cel care joacă la Esbjerg, în Danemarca.

Afla mai multe despre: adrian petreesbjerg fbeuro 2019 

viewscnt
Articole similare