Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tricolorii" mici la mare căutare! Manea este dorit în Serie A. Cicâldău, ofertat de cluburi importante din Spania şi Franţa. Ce scriu italienii după debutul în forţă la EURO

"Tricolorii" mici la mare căutare! Manea este dorit în Serie A. Cicâldău, ofertat de cluburi importante din Spania şi Franţa. Ce scriu italienii după debutul în forţă la EURO

Echipa națională

Comentarii

"Tricolorii" mici au avut nevoie de o singură partidă la EURO U21 pentru a atrage privirilor cluburilor din Italia şi nu numai. Mai mulţi jucători din lotul lui Mirel Rădoi sunt vizaţi de posibile transferuri, iar Gigi Becali poate da o adevărată lovitură.

Site-ul reputatului jurnalist italian Gianluca Di Marzio a dedicat un articol reprezentativei României după victoria, 4-1, împotriva Croaţiei. Este menţionat faptul că doi dintre cei mai buni jucători ai României de marţi seară au fost Puşcaş şi Ianis Hagi, care au evoluat, iar în cazul atacantului încă evoluează în Italia. 

Totodată, aceeaşi sursă anunţă interesul mai multor cluburi din Italia şi nu numai pentru "tricolorii" mici. Tudor Băluţă şi Ianis Hagi au fost ambii doriţi în iarnă de Genoa, dar în cele din urmă mijlocaşul a semnat cu Brighton, iar decarul naţionalei este dorit în acest moment de Ajax Amsterdam. 

MANEA ARE OFERTĂ DIN SERIE A 

Cristian Manea nu va mai rămâne la CFR Cluj după ce împrumutul său s-a încheiat, dar sunt şanse mici ca el să mai revină la Apollon Limassol. Constănţeanul a fost dorit în iarnă de Chievo, echipă care între timp a retrogradat, dar şi de Bologna. O nouă ofertă a sosit pe adresa românului. Fundaşul dreapta care a oferit un assist la ultimul gol, cel marcat de Adrian Petre, este dorit de SPAL, club care a terminat pe locul 13 sezonul trecut de Serie A. 4 milioane de euro este cota fotbalistului. 

CICÂLDĂU ÎNTRE LIGUE 1 ŞI LA LIGA 

Mijlocaşul Craiovei a fost unul dintre cei mai buni jucători trimişi marţi în teren de Mirel Rădoi, în meciul cu Croaţia, iar acesta ar putea să părăsească în această vară clubul oltean, chiar dacă a fost adus doar în urmă cu un an, de la Viitorul, pentru un milion de euro. Italienii scriu că sunt mai multe oferte pe numele fostului jucător de la Academia lui Hagi, mai exact de la Lyon, Lille şi Sevilla. Totodată, şi Standard Liege îl doreşte pe Cicâldău pe locul liber lăsat de transferul lui Răzvan Marin la Ajax Amsterdam. 4 milioane de euro este cota mijlocaşului, dar este de aşteptat ca U Craiova să ceară o sumă mult mai mare, mai ales în cazul unor meciuri bune în Italia. 

LOVITURA PE CARE O PUTEA DA BECALI 

Dragoş Nedelcu a intrat în urmă cu ceva timp în dizgraţia patronului de la FCSB, care a anunţat că este disponibil să renunţe la mijlocaşul defensiv adus de la Viitorul. Cu toate acestea, italienii scriu că în urmă cu un an, Nedelcu a avut o ofertă clară de la Sampdoria, care a fost refuzată însă de vicecampioana României. Mutarea lui Nedelcu în Italia ar fi fost facilitată şi de relaţiile impresarului său, Pietro Chiodi, care, de asemenea, lucrează şi cu Cicâldău.

Afla mai multe despre: romaniatransfercicaldaunedelcumanea 

viewscnt
Articole similare