Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorii mici, lăudaţi de italieni după calificarea la Campionatul European. Cuvinte mari venite pentru Dennis Man şi compania

Tricolorii mici, lăudaţi de italieni după calificarea la Campionatul European. Cuvinte mari venite pentru Dennis Man şi compania

FRF

Comentarii

Federaţia Italiană de Fotbal a trimis miercuri, 17 octombrie, o scrisoare de felicitare pe adresa federaţiei, pentru selecţionata Under 21 a României, care s-a calificat marţi seara la EURO, găzduit de Italia şi San Marino anul viitor.

”Transmitem sincerele noastre felicitări naţionalei României de tineret pentru această deosebită performanţă, calificarea la Campionatul European Under 21 de anul viitor.

Este o onoare pentru noi să găzduim echipa dumneavoastră extraordinară, care suntem convinşi că va aduce prestigiu la turneul final pe care avem plăcerea de a-l găzdui în Italia.

Adresăm aceste felicitări întregului staff tehnic şi organizaţional precum şi tuturor jucătorilor. Aşteptăm reprezentanţii dumneavoastră la tragerea la sorţi din noiembrie şi întreaga echipă în luna iunie a anului viitor”, a fost mesajul transmis de directorul executiv al Federaţiei Italiene de Fotbal, Michele Uva, potrivit frf.ro.

Echipa naţională de tineret a României a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 4-0 (3-0), reprezentativa Liechtensteinului, în Grupa a opta a preliminariilor, calificându-se după mai bine de 20 de ani la turneul final al Campionatului European "under 21", ediţia din 2019 urmând a avea loc în Italia şi San Marino.

România a mai participat o dată la CE "under 21", în 1998, când a organizat turneul final şi a ocupat locul 8, ultimul.

Afla mai multe despre: frfitaliaeuro 

viewscnt
Articole similare