Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorii mici, şocaţi de atmosfera din tribune: "Mi s-a făcut pielea de găină! Fantastic! Au fost fenomenali!"

Tricolorii mici, şocaţi de atmosfera din tribune: "Mi s-a făcut pielea de găină! Fantastic! Au fost fenomenali!"

Echipa națională

Comentarii

Aproape 4000 de români au fost prezenţi pe stadionul din Servalle, iar jucătorii lui Rădoi, care ştiau că vor avea parte de o susţinere numeroasă, au fost uimiţi de atmosferă

Alex Paşcanu a jucat fără greşeală în defensiva tricolorilor mici. "Toţi ne-am gândit că putem să îi batem şi am mers încrezători în meci şi asta ne-a ajutat şi am făcut un meci bun. Am reuşit să revenim ca o echipă şi să stăm bine şi spiritul de echipă ne-aa ajutat să nu mai luăm gol şi să intrăm cu avantaj la pauză şi în a doua repriză a fost jocul mai deschis şi ne-a ajutat.

Ce sentiment ai avut la imn? E o senzaţie specială. Nu pot spune în cuvinte. Mi s-a făcut pielea de găină. Pentru asta ne-am apucat de fotbal. E un moment special. Când am cântat imnul toţi şi da, nu pot spune în cuvinte. De mic visam să joc împotriva Angliei şi abia aştept momentul să jucăm contra lor şi sper să facem un rezultat bun", a declarat fotbalistul lui Leicester City. 

Adrian Petre a intrat în minutul 88, dar a reuşit să marcheze. A făcut-o în prelungiri, cu un gol acordat după verificarea sistemului VAR. "E meseria mea. Asta trebuie să fac, să îmi ajut echipa atunci când intru. Sunt bucuros că am reuşit acest lucru. Chiar dacă nu reuşeam să marchez, eram fericit pentru că am reuşit să câştigăm, să începem cu dreptul. Dar aşa, e un plus de bucurie pentru mine. E un plus fantastic să ai aşa mulţi fani. Sperăm la meciurile de la Cesena să fie şi mai multă lume şi să ne bucurăm alături de ei", a spus fostbalistul lui Esbjerg.

Florinel Coman a intrat şi el în repriza a doua. "Cred eu că am intrat montaţi pe teren şi astea s-a văzut şi pe tabelă. O victorie mare. Primul meci, prima victorie la acest campionat european şi aşteptăm meciul cu Anglia. Să vedem ce trebuie să îmbunătăţim la noi. Ne-am simţit foarte bine, au venit în număr foarte mare pe fanii noştri, ne bucurăm. Îi felicit pe această cale, au fost fenomenali", a spus jucătorul lui FCSB.

Afla mai multe despre: pascanucomanpetrefaniromania u21 

viewscnt
Articole similare