Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Tricolorii” U19 şi-au aflat adversarii din drumul spre EURO 2019! Doar prima clasată merge la turneul final

„Tricolorii” U19 şi-au aflat adversarii din drumul spre EURO 2019! Doar prima clasată merge la turneul final

Fotbal intern

Comentarii

Tricolorii U19 întâlnesc Irlanda, Rusia şi Azerbaijan la Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European de anul viitor! Meciurile se vor disputa în Rusia (Krasnodar şi Soci), în perioada 20-26 martie 2019.

„Tricolorii” U19 pregătiţi de Daniel Oprescu s-au calificat la Turul de Elită după victoria cu 8-0 împotriva Gibraltarului, şi a rezultatului favorabil din meciul Grecia – Bulgaria, 3-0. De asemenea, au remizat cu Bulgaria, 1-1, în primul meci al turneului, încheind astfel Grupa 13 de calificare pe locul 2.

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în Armenia, în perioada 14-27 iulie 2019, se vor califica câştigătoarele celor 7 grupe, cărora li se alătură ţara-gazdă.

“E o grupă care la prima vedere pare echilibrată. Cunosc Irlanda, pentru că am disputat o ”dublă” amicală în acest an, în martie, şi are mulţi jucători care evoluează la un nivel foarte ridicat. Ne vom documenta şi despre celelalte, pentru a pregăti cât mai bine meciurile din luna martie. Sperăm să obţinem cât mai multe puncte!” a fost prima reacţie a antrenorului U19, Daniel Oprescu, după aflarea grupei de la Turul de Elită.

PROGRAM:

20 martie: Irlanda – România, Azerbaidjan – Rusia
23 martie: Irlanda – Azerbaidjan, Rusia – România
​26 martie: Rusia – Irlanda, România – Azerbaidjan

Ultima oară când am fost la un Campionat European Under 19 a fost în 2011.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromania u19 

viewscnt
Articole similare