Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tricolorul" care a fost promovat la prima echipă a lui Juventus a vorbit despre relaţia cu Ronaldo: "Nu este deloc arogant". Mesajul lui Pirlo pentru Mutu

"Tricolorul" care a fost promovat la prima echipă a lui Juventus a vorbit despre relaţia cu Ronaldo: "Nu este deloc arogant". Mesajul lui Pirlo pentru Mutu galerie foto
Comentarii

Radu Drăguşin (18 ani) a jucat pentru Juventus în UEFA Youth League în sezonul trecut, iar din această vară a fost chemat de Pirlo la prima echipă. Internaţionalul de tineret a vorbit despre relaţia cu Cristiano Ronaldo într-un interviu pentru FRF TV.

"Săptămâna asta, de luni, am început să mă pregătesc cu prima echipă de la Juventus. Este un sentiment incredibil. Oamenii de acolo te primesc cu o căldură nemaivăzută. Sunt prietenoşi, încearcă să te ajute mereu să te integrezi. Te ajută dacă greşeşti, te încurajează... nu e nicio problemă", a anunţat Radu Drăguşin, un tânăr fundaş central cu o înălţime de 1,91 metri. Tocmai acum a primit şi prima convocare la reprezentativa de tineret. 

Fotbalistul român, cumpărat de Juventus de la Regal, nu s-a schimbat până acum în acelaşi vestiar cu Ronaldo, însă a vorbit despre relaţia pe care o are starul portughez cu jucătorii mai tineri din lotul campioanei Italiei: "Nu, pentru că avem două vestiare. Dar este un om încredibil, nu este deloc arogant, cum se spune. Este foarte prietenos, te ajută, vorbeşte cu tine, te încurajează, ca şi cum ai fi parte din echipă.

Majoritatea băieţilor de acolo ne ajută pe cei mai mici. Dar în mod special pot să spun că Bonucci şi Chielini m-au ajutat cel mai mult".

Mesajul lui Andrea Pirlo pentru Adrian Mutu

Drăguşin îi are ca idoli, bineînţeles, pe Chiellini şi Bonucci, dar şi pe van Dijk şi Sergio Ramos, probabil cei mai buni fundaşi central la ora actuală. El a fost chemat de urgenţă la reprezentativa de tineret după ce Vladimir Screciu a acuzat probleme medicale şi a venit de la Torino cu un mesaj special pentru selecţionerul Adrian Mutu. 

"Andrea Pirlo m-a rugat să îl salut şi să îi transmit toate cele bune", a mai spus Drăguşin, care a avut numai cuvinte de laudă pentru antrenorul său de la naţională. Mutu este unul dintre cei mai buni stranieri care au jucat în Serie A, iar fundaşul lui Juventus este mândru de antrenorul pe care îl are România U21. 

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventus 

viewscnt
Articole similare