Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Tricolorul” care a îeşit în lacrimi de pe teren după România - Noua Zeelandă: „M-am descărcat, a fost o frustrare”

„Tricolorul” care a îeşit în lacrimi de pe teren după România - Noua Zeelandă: „M-am descărcat, a fost o frustrare”

Jocurile olimpice

Comentarii

Andrei Sîntean (22 de ani) a ieşit în lacrimi de pe teren după meciul României cu Noua Zeelandă, scor final 0-0.

Tricolorii nu au câştigat partida cu Noua Zeelandă, astfel că au părăsit Jocurile Olimpice. Sîntean a ieşit plângând de pe stadion, iar în drumul spre vestiare a fost consolat de Raţiu, care l-a luat după umeri şi a încercat să-i vorbească pentru a-i potoli plânsul.

„Am intrat foarte montat pe teren, ne-am dorit enorm sa câştigăm, iar asta s-a văzut şi în timpul partidei. La final, n-am putut să-mi stăpânesc lacrimile, fiindcă era un moment greu, o frustrare. M-am descărcat. Ştiam cât de important a fost acest meci, pentru noi, pentru România.

Am simţit o energie extraordinară la începutul jocului, dar la fel de pozitiv eram şi dacă rămâneam pe bancă la început. Cred că ieşim cu capul sus de la Olimpiadă. După accidentul cu Coreea de Sud, am demonstrat că suntem un grup puternic”, a declarat atacantul pentru gsp.ro.

Întrebat cu ce rămâne după experienţa de la Olimpiară, Sîntean a mărturisit: „O experienţă incredibilă! N-am cuvinte să descriu emoţiile trăite. Am mai jucat pentru naţională la U19, la U17, am fost la un pas de Europene cu U19, dar ce se întâmplă la Olimpiadă e cu totul aparte. Nu cred că voi mai simţi vreodată sentimentul de pe durata Jocurilor. Mă refer la intensitate, la spirit, la grup. E absolut diferit.

Cu toate problemele pe care le-am avut, rămâne în spate o plăcere fantastică de a fi fost parte la acest eveniment”

Plec din Japonia cu o stare amestecată. Şi dezamăgire, şi frustrare, pentru că puteam merge mai departe, dar şi bucurie. Dacă mă întreba cineva în urmă cu o lună despre Jocurile Olimpice, n-aş fi putut anticipa nimic din ce s-a întâmplat. Cu toate problemele pe care le-am avut, rămâne în spate o plăcere fantastică de a fi fost parte la acest eveniment”.

Sîntean este jucătorul lui FC Hermannstadt, echipă cu care a retrogradat în Liga 2.

Fotbalistul a jucat titular cu Noua Zeelandă, a fost rezervă cu Honduras, unde Mirel Rădoi l-a folosit 22 de minute şi, tot din postura de rezervă, în meciul cu Coreea de Sud, 34 de minute. 

Afla mai multe despre: andrei sinteanmirel radoijocurile olimpicenationala romaniei 

viewscnt
Articole similare