Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul care a impresionat la reunirea naţionalei: ”Va ajunge în primele cinci campionate din lume” | EXCLUSIV

Tricolorul care a impresionat la reunirea naţionalei: ”Va ajunge în primele cinci campionate din lume” | EXCLUSIV
Comentarii

Florinel Coman a fost convocat de Edi Iordănescu la naţionala României.

Tricolorul care l-a impresionat pe Andrei Vochin la reunirea naţionalei: ”Va ajunge în primele cinci campionate din lume” | EXCLUSIV

Florinel Coman a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în ultimii ani din cauza accidentărilor care nu îl lăsau să îşi intre în formă, dar acum şi-a revenit în sezonul 2022-2023 şi a devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti ai vicecampioanei României.

Andrei Vochin a vorbit la superlativ despre Florinel Coman (25), extremă stânga la FCSB. Acesta a dezvăluit că l-a văzut cum s-a antrenat la naţionala României şi a rămas plăcut impresionat. 

”Se prezintă bine, s-au mai prezentat bine câţiva. Eu mi l-am amintesc la meciul ăla cu Austria. Dacă el ar fi continuat de acolo, cred că vorbeam acum despre un fotbalist care juca în primele cinci campionate din lume”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport. 

”Eu cred că se va întâmpla asta, efectiv a început o altă viaţă. Are calităţi, are leadership. Când s-a accidentat, el n-a mai avut o accidentare. Accidentarea aia a fost chiar urâtă, el doi ani de zile n-a jucat”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Florinel Coman (25 de ani) a ajuns la FCSB pe 21 august 2017 şi mai are contract cu formaţia roş-albastră până în iunie 2028. 

Coman a fost convocat de Edi Iordănescu la naţionala României. 

  • În sezonul 2022-2023, Florinel Coman a jucat în 44 de meciuri, dintre care 35 în Superliga, opt în Conference League şi unul în Cupa României, a dat 10 goluri şi 11 pase decisive.

Fotbalistul şi-a făcut junioratul la Luceafărul Brăila şi la Academia lui Hagi. La nivel de seniori, a evoluat pentru FC Viitorul Constanţa (2016 - 2017) şi pentru FCSB (2017 - prezent).

Afla mai multe despre: mm stoicaflorinel comannationala romanieifcsb 

viewscnt
Articole similare