Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul care ar avea probleme cu greutatea! Gigi Becali l-a ”prins”: ”Tată, scoate burtica aia de 3 kilograme!”

Tricolorul care ar avea probleme cu greutatea! Gigi Becali l-a ”prins”: ”Tată, scoate burtica aia de 3 kilograme!”

Echipa națională

Comentarii

România a bătut-o pe Kosovo, ieri, cu 2-0, pe Arena Naţională.

Gigi Becali a răbufnit după România - Kosovo!

România a învins selecţionata Kosovo, cu scorul de 2-0 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit despre meciul României şi a pus ”lupa” pe anumiţi jucători. Răzvan Marin a fost ”clientul” lui Becali, după ce patronul crede că acesta a mai pus în greutate în Italia. 

"Răzvan Marin verticalizează bine jocul, numai că să îţi spun ceva. Nu l-am mai văzut slăbuţ, suplu. L-am văzut cu puţină burtică pe la tricou. Îl ştiam cuminte, conştiincios, că se ţine de treabă. Ce-i cu Răzvan Marin, puţină burtică la tricou?

Nu merge aşa la fotbal, de-aia nu joacă pe acolo. Tată, scoate burtica aia de 3 kilograme. Dă-o jos, să nu se mai vadă burtica peste tricou, dacă vrei să fii la echipa naţională. (n.r. Puşcaş) Nu m-am uitat la toţi.

Eu la ăsta am văzut. Mie îmi plăcea de el ca fotbalist. Am văzut că data trecută cu Israel nu a jucat nimic. Aseară a mai verticalizat. Eu nu pot să spun cu cine să joace, eu spun ce văd că nu e în regulă", a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

România este neînvinsă în această campanie, cu trei victorii şi trei egaluri, având 12 puncte, după Elveţia, 14 puncte, dar înaintea celorlalte echipe, Israel, 11 puncte, Belarus, 4 puncte, Kosovo, 4 puncte, Andorra, 2 puncte.

Luna viitoare, România va juca în deplasare cu Belarus (12 octombrie) şi acasă cu Andorra (15 octombrie).

Afla mai multe despre: gigi becalirăzvan marinnaţionala românieipuşcaş 

viewscnt
Articole similare