Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul care l-a impresionat pe Panduru: ”Poate ajunge un jucător important! E un pericol pentru toate echipele” EXCLUSIV

Tricolorul care l-a impresionat pe Panduru: ”Poate ajunge un jucător important! E un pericol pentru toate echipele” EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru crede că Valentin Mihăilă se poate transforma într-un fotbalist foarte important, atât la nivel internaţional, cât şi la echipa naţională.

Provocat de moderatorul emisiunii Sport Report, Silviu Tudor Samuilă, expertul Telekom Sport, Basarab Panduru a analizat nivelul tehnic pe care îl au fotbaliştii echipei naţionale.

”Noi avem tehnică, dar la nivelul nostru. Suntem la echipe de retrogradare în Italia, la echipe de Europa League. Nu putem să comparăm cu jucători de la Bayern, pentru că sunt la ani lumină de noi. Acolo unde suntem noi, cred că suntem buni.” a spus Panduru.

În opinia fostului mare internaţional român, Valentin Mihăilă este fotbalistul naţionalei care poate creşte foarte mult în următorii ani: ”Cred că suntem la 5-7 lungimi de cei mai buni jucători ai lor. Cred că Mihăilă poate ajunge un jucător foarte important. Nu ştiu cum va arăta Man peste câteva luni, dar la Mihăilă îmi pot da seama. E un pericol pentru toate echipele, dezvoltă o viteză impresionantă. Pe el îl văd să plece de la Parma într-un an doi şi să ajungă la o echipă mai bună. Bineînţeles, dacă va creşte aşa cum îi sunt calităţile” a mai spus Basarab Panduru.

Valentin Mihăilă (21 de ani) este cotat la 8.5 milioane de euro. El a marcat pentru echipa naţională a României, primul său gol, în partida cu Macedonia de Nord. Mihăilă joacă la Parma, în Serie A, acolo unde a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive. 

Afla mai multe despre: valentin mihăilăechipa naţionalăpanduru 

viewscnt
Articole similare