Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul care putea fi antrenat de Maradona! A dorit să-l transfere în Argentina: "Acum două săptămâni, un fost coleg mi-a zis că mă vrea"

Tricolorul care putea fi antrenat de Maradona! A dorit să-l transfere în Argentina: "Acum două săptămâni, un fost coleg mi-a zis că mă vrea"

Special

Comentarii

Atacantul lui Ludogoreţ, Claudiu Keşeru (33 de ani), a dezvăluit că Diego Maradona, decedat miercuri seară, a dorit să-l transfere în Argentina, la Club de Gimnasia y Esgrima La Plata.

Vestea că Diego Maradona a blocat fotbalul mondial. Argentinianul s-a stins din viaţă la 60 de ani şi luase o pauză de la echipa din Argentina, Gimnasia la Plata, pe care o antrena. 

Recent, atacantul naţionalei, Claudiu Keşeru, a dezvăluit că un fost coleg, argentinianul Jorge Broun, i-a trimis un mesaj, prin care l-a anunţat că Maradona e interesat să-l aducă la echipă. 

“Mi-a scris un fost coleg (n.r. - Jorge Broun), acum două săptămâni, care joacă la echipa unde antrena Maradona, Gimnasia la Plata, că mă vrea acolo (n.r. - Maradona). El i-a vorbit despre mine lui Diego. Nu mă aşteptam, dar i-am spus că, dacă nu era contextul actual, chiar luam în serios posibilitatea asta. Dar aşa, chiar nu era posibil.

Să lucrez cu Diego Armando Maradona… Chiar ştiind că e imposibil de realizat, faptul că exista posibilitatea ca Maradona să-mi fie antrenor, să-l am în faţa mea zi de zi… De nedescris. Alţii ar da averi pentru a-l putea vedea o dată în viaţă.

Ştiam că-şi trăieşte viaţa. Dar, sincer, nu ma aşteptam acum. Era ca George Best. Le făcea pe toate. Odihneşte-te în pace, Diego!”, a declarat Keşeru pentru Ultimafaza.ro

Afla mai multe despre: claudiu keserumaradonaromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare