Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul dorit de Gigi Becali la FCSB, ofertat de o rivală din play-off. A ales unde se transferă. "Atât şi 20% dintr-o eventuală vânzare"

Tricolorul dorit de Gigi Becali la FCSB, ofertat de o rivală din play-off. A ales unde se transferă. "Atât şi 20% dintr-o eventuală vânzare"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit aproximativ jumătate de milion de euro pentru Andrei Chindriş în urmă cu un an, dar Valeriu Iftime a refuzat. Acum, FC Botoşani a primit o nouă ofertă pentru fundaşul central din partea lui Sepsi OSK, mult mai mică. În plus, jucătorul şi-a spus punctul de vedere privind transferul.

Ce tricolor vrea Sepsi. Oferta, mult mai mică decât cea venită de la FCSB

Andrei Chindriş ar fi putut schimba echipa în această vară, fiind unul dintre cei mai urmăriţi tineri fundaşi centrali din Liga 1. A fost pe lista FCSB-ului, dar transferul a picat, după ce Gigi Becali şi Valeriu Iftime nu s-au înţeles, din cauza unei diferenţe de aproximativ 100.000 de euro. 

În această perioadă, Sepsi s-a arătat interesată de jucătorul luat de Mirel Rădoi în lotul pentru Jocurile Olimpice. Oferta a fost considerabil mai mică: 100.000 de euro plus TVA şi 20% dintr-o eventuală vânzare pentru moldoveni. 

Cel care a insistat pentru aducerea lui Andrei Chindriş la Sfântu Gheorghe este Cornel Şfaiţer, care vrea să-i asigure lui Leo Grozavu un lot echilibrat şi pentru meciurile din preliminariile Conference League:

"Pe Chindriş îl cunosc foarte bine, am discutat cu Valeriu Iftime, a fost ofertă, eu am consider că a fost un preţ bun, un preţ normal pentru Chindriş, pentru România. 100 de mii de euro plus TVA şi 20% dintr-o eventuală vânzare. A fost o discuţie, am aşteptat un răspuns, e un jucător pe care îl cunosc foarte bine şi am avut un aport deosebit în aducerea lui la Botoşani", a spus oficialul lui Sepsi. 

Ce răspuns a dat Andrei Chindriş în privinţa transferului

Tricolorul vrea să facă pasul următor în carieră şi să se transfere în străinătate, fiind răspunsul primit de Sepsi: "Am vorbit şi cu Andrei Chindriş, el îşi doreşte un transfer în străinătate, va merge la Olimpiadă. E clar că nu putem aştepta, pentru că suntem angrenaţi şi în campionat, şi în Europa. E clar că ne grăbim. Cât mai urgent să reuşim achiziţionarea unui fundaş central, a unui mijlocaş şi a unui atacant", a mai spus managerul lui Sepsi. 

La un an distanţă de la negocierile pentru Andrei Chindriş, Gigi Becali nici nu vrea să mai audă despre transferul fundaşului central şi a avut un mesaj clar pentru Valeriu Iftime. 

Afla mai multe despre: andrei chindrisfcsbgigi becalitransfer andrei chindris 

viewscnt
Articole similare