Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tristeţe mare în tabăra Braziliei. Ce spun jucătorii după ce au fost eliminaţi de Belgia

Tristeţe mare în tabăra Braziliei. Ce spun jucătorii după ce au fost eliminaţi de Belgia

Cupa Mondială

Comentarii

Brazilia a ieşit încă din sferturile Cupei Mondiale după ce a fost învinsă cu 2-1 de Belgia. Jucătorii sud-americani spun că este un moment de tristeţe profundă pentru Brazilia.

Brazilia a dominat meciul cu Belgia, însă De Bruyne&Co au lovit de fiecare dată când au primit ocazia. Brazilia pleacă astfel acasă încă din faza sferturilor, o mare dezamăgire pentru ”Selecao”. Alisson, portarul lui AS Roma, spune însă că naţionala Braziliei a făcut lucruri importante la Cupa Mondială: ”Trebuie să învăţăm din greşeli, dar cred că acestea au fost minine. Capul sus, pentru că s-au făcut lucruri minunate până acum”, a declarat Alisson.

Miranda, fundaşul lui Inter Milano, spune că este încă un moment trist din istoria naţionalei Braziliei. Îşi pune însă speranţe în tinerii care vin din urmă: ”Din păcate, nu este ceea ce ne-am dorit. Plecăm foarte trişti de la Cupa Mondială... Am încercat până la final, am pierdut ca o echipă mare. Ce rămâne este grupul de jucători tineri care au posibilitatea să câştige următoarea Cupă Mondială”, a spus Miranda.

Afla mai multe despre: braziliabelgiacupa mondialaalissonmiranda 

viewscnt
Articole similare