Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tristeţe mare la UTA Arad după egalul cu Voluntari. Laszlo Balint după meci: "Este un regret, băieţii sunt cu capul plecat în vestiar"

Tristeţe mare la UTA Arad după egalul cu Voluntari. Laszlo Balint după meci: "Este un regret, băieţii sunt cu capul plecat în vestiar"

UTA

Comentarii

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA Arad, s-a declarat extrem de trist la finalul partidei cu Voluntari, încheiată la egalitate, 0-0.

"În primele 60 de minute am controlat jocul, ne-am creat ocazii, Voluntari s-a blocat foarte bine. Dar aşa se întâmplă dacă nu reuşeşti să marchezi. Acest egal este un rezultat negativ, chiar dacă am putea spune că este un punct câştigat având în vedere ultimele 30 de minute", a fost prima reacţie a lui Balint la flash interviu. 

Chiar dacă a recunoscut că oaspeţii au dominat finalul de meci, tehnicianul simte că echipa sa merita victoria şi nu doar el, ci şi jucătorii sunt dezamagiţi în urma acestui rezultat. 

"Ne-au dominat în ultima jumătate, dar nu au avut mari ocazii. Trebuie să învăţăm din acest meci. Este un regret, băieţii sunt cu capul plecat în vestiar".

Totodată, Balint a anunţat că mai are nevoie de întăriri la echipă şi speră ca aceste transferuri să se realizeze în pauza pentru meciurile echipelor naţionale: "Trebuie să mai completăm locul. Mai avem nevoie de un mijlocaş central şi încă două poziţii".

UTA Arad are două puncte după două etape. 

Afla mai multe despre: uta aradlaszlo balint 

viewscnt
Articole similare