Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trofeul Euro 2020 soseşte la Bucureşti. Când şi unde te poţi fotografia cu cea mai râvnită cupă din fotbalul european

Trofeul Euro 2020 soseşte la Bucureşti. Când şi unde te poţi fotografia cu cea mai râvnită cupă din fotbalul european

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că trofeul Campionatului European, cupa "Henri Delaunay", va ajunge la finalul acestei săptămâni în România. Toţi fanii care vor să îl vadă sau să se fotografieze cu el, o pot face la Arena Naţională, vineri, începând cu ora 13:00.

Trofeul Henri Delaunay, ce va fi decernat câştigătoarei Turneului Final UEFA EURO 2020, va fi expus la Arena Naţională din Bucureşti vineri, 15 martie 2019, începând cu ora 13:00. Accesul publicului este liber, fanii fotbalului având posibilitatea să se fotografieze alături de cupa originală, din argint masiv.
 
Primii 2020 de vizitatori vor primi un bilet de tombolă, iar a doua zi, prin tragere la sorţi, vor fi desemnaţi 11 câştigători care vor primi câte un tricou al Naţionalei semnat de ambasadorii EURO 2020 la Bucureşti. 
 
La evenimentul de la Arena Naţională va fi amenajat şi un punct de informare dedicat celor interesaţi de programul de voluntariat EURO 2020. Persoanele prezente la stadion pe 15 martie vor putea afla toate detaliile despre acest subiect şi se vor putea înregistra pentru a afla următorii paşi. În organizarea EURO 2020 la Bucureşti vor fi implicaţi peste o mie de voluntari cu vârsta peste 18 ani.
 
Bucureştiul este unul dintre cele 12 oraşe care vor găzdui EURO 2020. Este o ediţie aniversară, care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European. România este una dintre cele 17 naţiuni care au participat la toate preliminariile Campionatului European. Astăzi se luptă în calificări 55 de naţiuni. Bucureştiul va găzdui trei meciuri ale grupei C, pe 14, 18 şi 22 iunie 2020, şi o optime de finală pe 29 iunie 2020. Dacă se va califica, Naţionala României va fi repartizată în grupa C şi va juca cel puţin două meciuri la Bucureşti.
 
Trofeul Delaunay va fi înmânat câştigătoarei EURO 2020 la Londra, după finala de pe stadionul Wembley din 12 iulie 2020.

Afla mai multe despre: eurotrofeubucuresti 

viewscnt
Articole similare