Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trofeul UEFA Euro 2020 a ajuns la Bucureşti. Nicuşor Dan: ”E o sărbătoare a fotbalului european”. Dorinel Munteanu, ambasadorul competiţiei în România

Trofeul UEFA Euro 2020 a ajuns la Bucureşti. Nicuşor Dan: ”E o sărbătoare a fotbalului european”. Dorinel Munteanu, ambasadorul competiţiei în România

EURO 2020

Comentarii

Trofeul UEFA Euro 2020 a ajuns la Bucureşti şi i-a fost înmânat, duminică, ambasadorului Bucureşti-Euro-2020, Dorinel Munteanu, de către viceprimarul general Stelian Bujduveanu.

Primarul Nicuşor Dan a declarat că este o onoare ca acest trofeu să se afle la Bucureşti şi a sublinit că primul oraş al României este pregătit pentru a primi echipele şi spectatorii. "Este o sărbătoare a fotbalului european, suntem mândri că Bucureştiul e parte din ea".

Gheorghe Popescu, consilier al Guvernului României pentru UEFA Euro-2020, a declarat: "Cred  că pentru orice  jucător este important să participe la un astfel de turneu. Mulţumesc tuturor celor care au contriuit la munca extraordiară. Este o mare onoare să primim acest trofeu la Bucureşti. Eu,  Dorinel şi Belo, măcar să ne mulţumim cu o poză cu el, dacă nu am ocazia să-l câştigăm'.

Trofeul Henri Delauney, din 8 kilograme de argint, va parcurge un traseu prin Bucureşti care o să includă câteva zone şi edificii importante din oraş.

Evenimentul se va încheia la Arena Naţională, când, la ora 13.20, va avea loc cel de-al doilea eveniment de presă, la care vor susţine discursuri viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu, UEFA Euro-2020 Venue Manager – Taras Mukovoz, preşedintele FRF –Răzvan Burleanu şi ministrul Tineretului şi Sportului – Eduard Novak. De asemenea, vor participa viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu şi Gheorghe Popescu, precum şi oficialii FRF Florin Şari şi Răzvan Mitroi.

Bucureştiul va găzdui, în cadrul Euro 2020, patru partide, trei din grupa C şi o optime de finală.

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare