Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Troy Deeney, jignit şi ameninţat pe stradă: "Am fost făcuţi praf pentru ce am spus"

Troy Deeney, jignit şi ameninţat pe stradă: "Am fost făcuţi praf pentru ce am spus"
Comentarii

Căpitanul echipei Watford, Troy Deeney, a declarat că a fost jignit şi ameninţat după ce s-a pronunţat împotriva reluării Premier League, informează BBC.

Deeney nu a vrut să-şi pună într-un pericol suplimentar copilul de cinci luni, care suferă de dificultăţi respiratorii, şi şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la riscul crescut pentru jucătorii de culoare, asiatici şi din alte minorităţi (BAME).

"Am văzut câteva comentarii cu privire la fiul meu, oamenii spunând: <Sper ca fiul tău să ia coronavirsul>. Aceasta este partea grea pentru mine. Dacă răspunzi la asta, oamenii consideră apoi <Ah, l-am prins> şi continuă să facă asta.

Într-o perioadă în care este vorba despre sănătatea psihică şi toată lumea spune <Vorbiţi, vorbiţi, vă rog să vorbiţi>, a vorbit Danny Rose şi am vorbit şi eu şi am fost făcuţi praf pentru asta.

Deci oamenii văd asta şi zic <Aha!> şi nu doar noi primim astfel de mesaje, soţia primeşte mesajele direct şi mergi pe stradă, iar oamenii spun: <Eu sunt la muncă, mergeţi şi voi la munca!>", a declarat jucătorul de 31 de ani, pentru CNN.

Deeney a vorbit cu un specialist în boli infecţioase, profesorul Jonathan Van-Tam, şi va reveni la antrenamentele echipei săptămâna viitoare.

"El a făcut cercetări foarte, foarte bune şi există multă bunăvoinţă din partea lui. Mi-a spus că voi fi îngrijit cât se poate de bine şi, până la urmă, va exista o formă de risc pentru toţi care ne întoarcem la muncă. Relaxarea izolării şi a măsurilor de distanţare socială înseamnă că riscul va fi pentru toată lumea", a spus Deeney.

Cluburile engleze au votat, miercuri, în unanimitate, începerea antrenamentelor cu contact, ultima fază înaintea reluării campionatului.

Jucătorii vor putea să se "antreneze ca un grup şi să se angajeze în tackling-uri, reducând la minimum contactul apropiat inutil”.

Premier League a sperat iniţial, în Proiectul Restart, să reia meciurile începând cu 12 iunie, apoi a fost menţionată data de 19 iunie.

Campionatul englez a fost suspendat la 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus. În prima ligă mai sunt de jucat 92 de meciuri.

Afla mai multe despre: watfordpremier league 

viewscnt
Articole similare