Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tsitsipas a izbucnit, după meciul tensionat de la Wimbledon cu Kyrgios : ”Da, este hărţuire constantă. Nu-mi plac bătăuşii!” Cum a răspuns australianul

Tsitsipas a izbucnit, după meciul tensionat de la Wimbledon cu Kyrgios : ”Da, este hărţuire constantă. Nu-mi plac bătăuşii!” Cum a răspuns australianul

Tenis

Comentarii

Duelul dintre grecul Stefanos Tsitsipas (locul 5 ATP) şi Nick Kyrgios (locul 40) în runda a 3-a de la Wimbledon s-a terminat în favoarea jucătorului australian.

Meci tensionat la Wimbledon, dar Kyrgios l-a învins pe Tsitsipas

Condus de un set, Kyrgios a câştigat cu 6-7 (7/2), 6-4, 6-3, 7-6 (9/7), după 3 ore şi 16 minute de joc sâmbătă. Meciul a fost de o intensitate rară în schimburi, fie ele de mingi, fie de cuvinte. Kyrgios, al cărui tată este grec, a cerut în special ca adversarul său să fie descalificat pentru că a aruncat o minge în public după pierderea setului 2.

Australianul a cerut intervenţia supervizerului, dar cererea acestuia nu a fost ascultată. În consecinţă, Tsitsipas în special a trimis un serviciu de retur de la Kyrgios în tribune şi a primit un punct de penalizare, apoi l-a vizat pe australian la un smash şi la şi un forehand, în fluierăturile spectatorilor.

”Da, este hărţuire constantă, asta face el, e un agresor. Probabil că el însuşi era un bătăuş la şcoală. Nu-mi plac bătăuşii. Nu-mi plac oamenii care vor să-i pună la pământ pe alţii. Are şi câteva trăsături bune în caracterul său, dar are şi o latură întunecată, care, dacă este expusă, poate face cu adevărat mult rău şi rău oamenilor din jurul lui. 

Nu cred că ar putea juca fără să aibă acest circ prin preajmă. Este doar modul în care îi place să se comporte pe teren. Pur şi simplu scapă mereu nepedepsit. Am vorbit puţin cu arbitrul, spunându-i că, depăşeşte de multe ori limita bunul simţ”, a declarat Stafanos Tsitsipas potrivit Reuters.

Răspunsul lui Kyrgios

”Nu am făcut nimic lipsit de respect faţă de Stefanos astăzi. Nu l-am găurit cu mingi. Să intri aici şi să spui că l-am agresat, asta e uşor. Nu suntem făcuţi din acelaşi aluat. 

Am mulţi prieteni în vestiar, să ştii. De fapt, sunt unul dintre cei mai apreciaţi. El nu este plăcut de nimeni, să menţionăm asta”, a fost reacţia australianului.

Kyrgios, sfertfinalist în 2014 pentru prima sa participare la All England Club, îl va întâlni pe Brandon Nakashima (ATP 56) în optimile de finală.

Afla mai multe despre: tenis-wimbledon-kyrgios 

viewscnt
Articole similare