Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŢSKA 1948 Sofia - FCSB | MegaCotă la Betano pentru victoria ”roş-albaştrilor”

ŢSKA 1948 Sofia - FCSB | MegaCotă la Betano pentru victoria ”roş-albaştrilor”

Pariuri sportive

Comentarii

FCSB începe drumul european aproape de casă. La Sofia, echipa lui Charalambous are o misiune dificilă în faţa uneia dintre ”stelele Bulgariei”. Roş-albaştrii sunt, însă, favoriţi la calificarea în turul trei din Conference League, iar un pariu la Betano pe victoria lor în deplasare poate aduce un câştig consistent.

După startul perfect în Superligă, FCSB merge cu moralul ridicat la Sofia. ”Roş-albaştrii” încearcă să rezolve calificarea încă din tur, deşi îi aşteaptă un adversar incomod. ŢSKA 1948 Sofia are şi ea maximum de puncte în campionat, iar în prima etapă a bătut-o în deplasare pe rivala Levski. Singura problemă de lot a roş-albaştrilor este absenţa lui Djokovic, care s-a integrat perfect în echipă. Croatul este suspendat, după ce a jignit un arbitru pe vremea când juca la CFR Cluj. Chiar dacă Becali l-a anunţat titluar, sunt şanse mici ca Octavian Popescu să prindă primul ”11”. Cel mai probabil, Charalambous şi Pintilii vor miza pe o formulă de start asemănătoare cu cea din Superligă.

Adversara FCSB-ului a luat naştere în 2016, datorită unor suporteri ai echipei de tradiţie ŢSKA Sofia. Actuala echipă nu deţine palmaresul şi marca mai vechii ŢSKA, caz asemănător cu CSA Steaua/FCSB. ŢSKA 1948 Sofia a terminat pe locul 3 în sezonul trecut şi n-are vedete în lot. Experienţa mai bogată în cupele europene, dar şi valoarea clar superioară o fac pe FCSB favorită şi în turul de la Sofia. Betano oferă o MegaCotă de 2.65 pentru un succes al roş-albaştrilor. O cotă mai mică, dar cu un grad mai scăzut de risc este 1.72 pentru X2 şi sub 3.5 goluri.

Un pont la categoria ”Speciale”

FCSB n-are niciun motiv să rişte la Sofia încă din startul partidei. Vicecampioana României va încerca mai întăi să ”ia pulsul” adversarei şi este greu de crezut că va avea multe ocazii în primele minute. Aflată la prima experienţă europeană, nici ŢSKA 1948 nu ar trebui să se arunce în atac încă din debutul meciului. În aceste condiţii, merită încercat pariul ”primul gol în meci, după minutul 28”. Are cotă 2.00 la Betano, la categoria ”Speciale”.

Echipe probabile:

  • ŢSKA 1948 Sofia: Naumov - Gurishta, Petrov, Helinton, Orachev - Stoichkov, Daskalov - Karagaren, Umarbaev, Kirilov - Kjartansson
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Haruţ, Dawa, Radunovici - Edjouma, Şut, Olaru - Miculescu, Al. Băluţă, Fl. Coman 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare