Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tsoumou şi Kevin Soni, OUT din Giuleşti? Panduru: ”N-au fost niciodată din filmul Rapidului” | EXCLUSIV

Tsoumou şi Kevin Soni, OUT din Giuleşti? Panduru: ”N-au fost niciodată din filmul Rapidului” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Tsoumou şi Kevin Soni nu au impresionat în tricoul Rapidului.

Nemulţumiţi de rezultatele echipei din prima parte a sezonului, acţionarii Dan Şucu şi Victor Angelescu au început să mişte pe piaţia transferurilor. Primul venit a fost atacantul Florent Hasani (26 de ani).

Rapid a anunţat pe site-ul oficial că l-a transferat pe Florent Hasani. Acesta a semnat pe doi ani şi jumătate. După venirea noului atacant, au început primele întrebari. ”Ce faci cu Soni? Că o să vină şi Rrahmani”, a fost întrebarea principală după ultimul transfer făcut de Rapid. Basarab Panduru este de părere că cei doi vor dispărea din iarnă.

  • Florent Hasani a semnat pe doi ani şi jumătate. 

”Afară Soni, Tsoumi. Şi vin alţii că nu merge. Ştii ce zic ăştia de la Rapid... Nu sunteţi din filmul ăsta. Nu erau de la început. Ăla trebuia să meargă la Botoşani şi a ajuns la Rapid. Probabil că înţelegi că dacă vrei să faci ceva nu mai poţi aduce jucători care nu au jucat de 6 luni.

Ia mai bine golgheterul ăsta. Te duci la ţări din astea şi iei de acolo, că acum nu poţi să te duci nu ştiu pe unde, e clar... Dăm bani mai mulţi dar măcăr ştii că te ajută, dar măcăr o încerci corect”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Hasani e la bază extremă dreapta, dar poate evolua şi ca mijlocaş central ofensiv şi ca vârf, aşa cum s-a întâmplat în ultimele partide. 

  • 8 meciuri are Hasani pentru naţionala din Kosovo. Are un gol marcat

Afla mai multe despre: florent hasanirapidbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare