Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tuchel a renunţat la Kounde şi a pus ochii pe un alt fundaş din LaLiga. Real Madrid şi Barcelona îl vor şi ele

Tuchel a renunţat la Kounde şi a pus ochii pe un alt fundaş din LaLiga. Real Madrid şi Barcelona îl vor şi ele

Chelsea

Comentarii

Chelsea l-a vrut pe Jules Kound (22 de ani) şi a negociat cu Sevilla până în ultimele ore ale perioadei de mercato, dar a renunţat la fundaşul francez. Thomas Tuchel a pus ochii pe un alt fundaş din LaLiga, câştigător de Europa League cu Villarreal. Este vorba despre Pau Torres (24 de ani).

Tuchel a renunţat la Kounde şi a pus ochii pe un alt fundaş din LaLiga

Deşi e unul dintre cei mai buni fundaşi ai lui Chelsea şi, cu siguranţă, unul dintre cei mai buni din lume la ora actuală, Antonio Rudiger va fi liber de contract în vara lui 2022, astfel că formaţia de pe Stamford Bridge caută soluţii. Tuchel l-a vrut pe Kounde de la FC Sevilla, însă preţul cerut de andaluzi a fost considerat unul prea mare, astfel că Pau Torres a devenit o alternativă pentru "Albaştri".

Site-ul fichajes.net scrie despre interesul lui Chelsea pentru Pau Torres şi anunţă că Roman Abramovich are concurenţă serioasă pentru fundaşul central spaniol. Real Madrid şi FC Barcelona au şi ele ochii pe Pau Torres, ambele având nevoie de fundaş central. De la Real Madrid a plecat Sergio Ramos, iar Barcelona are nevoie de întăriri în compartimentul central defensiv, după ce Eric Garcia, Pique şi Lenglet au scăzut nivelul formei, iar Umtiti nu e băgat în seamă de Koeman. Singurul fundaş central în formă al catalanilor e Ronald Araujo.

Pau Torres a jucat şase meciuri în toate competiţiile acestui sezon alături de Villarreal, în Supercupa Europei, LaLiga şi Champions League.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Pau Torres în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: chelseapau torrestransfervillarrealtuchel 

viewscnt
Articole similare