Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tuchel acuză oboseala în cazul jucătorilor săi: ”În partea a doua ne-am resimţit” Ce aşteptări are de la meciul retur

 Tuchel acuză oboseala în cazul jucătorilor săi: ”În partea a doua ne-am resimţit” Ce aşteptări are de la meciul retur
Comentarii

Germanul Thomas Tuchel s-a declarat fericit de implicarea jucătorilor săi, dar şi de rezultatul obţinut de Chelsea, la Madrid.

Real Madrid şi Chelsea s-au luptat pe o ploaie năpraznică în prima manşă a semifinalelor Champions League, iar londonezii au plecat de la Madrid cu o remiză foarte importantă. Real - Chelsea s-a încheiat 1 la 1, iar returul se va disputa miercurea viitoare.

”Cred că meritam să câştigăm prima repriză, pentru că am jucat foarte bine. Am avut ocazii bune de gol şi din păcate am fost pedepsiţi la o fază fixă. În partea a doua am simţit că suntem obosiţi. Ar fi trebuit să avem o zi în plus pentru a ne reface. Nu au fost şanse importante în repriza secundă. Suntem dezamăgiţi, pentru că dacă ai ocazia să marchezi la acest nivel, în această fază, trebuie să o faci. Sunt fericit însă cu reacţia jucătorilor mei, dar repet, în partea a doua am fost obosiţi.  Va fi dificil să câştigăm manşa retur, dar suntem pregătiţi să o facem” a declarat Thomas Tuchel, antrenorul lui Chelsea, la finalul partidei.

Real Madrid a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Chelsea, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor. Meciul retur va avea loc la 5 mai.

Miercuri, de la ora 22.00, se dispută a doua semifinală, PSG - Manchester City. Returul acestui meci va fi la 4 mai.

Finala este programată la 29 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic Ataturk.
 

Afla mai multe despre: tuchelchelsea 

viewscnt
Articole similare