Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tuchel cere încă trei transferuri. Ce posturi vrea să mai acopere PSG!

Tuchel cere încă trei transferuri. Ce posturi vrea să mai acopere PSG!

PSG

Comentarii

Noul proiect de la Paris Saint Germain, condus acum de germanul Thomas Tuchel, nu a început aşa cum îşi doreau fanii rouge et bleu. Două înfrângeri în primele doua amicale ale verii şi şapte goluri primite de campioana Franţei fără cei mai importanţi jucători ai săi, au atras totuşi atenţia fostului antrenor de la Dortmund.

Ultima înfrângere din amicale a avut loc în Austria, la Klagenfurt, acolo unde PSG s-a înclinat în faţa campioanei Germaniei, Bayern Munchen cu scorul de 3-1. Tuchel a profitat de conferinţa de presă de după meci pentru a explica în ce compartimente mai doreşte întăriri.

Germanul vrea doi fundaşi laterali, câte unul pentru fiecare bandă, dar şi un mijlocaş: "L-am pierdut pe Yuri Berchiche, astfel că trebuie să îl înlocuim" a explicat Tuchel, care are acum în lot o singură variantă de fundaş stânga, pe Kurzawa.

"Dani Alves este în continuare accidentat şi a fost supus unei operaţii. Thomas Meunier vine după un Campionat Mondial excelent, însă el se alătură lotului nostru pe 6 august. Nu putem lăsa toată presiunea pe el, va trebui să găsim o soluţie şi în flancul drept" spune tehnicianul în vârstă de 44 de ani.

Iar solicitările sale nu se opresc aici. Înlocuitorul lui Unai Emery pe banca parizienilor spune că are nevoie şi de un mijlocaş central, pentru că: "Trebuie să-l înlocuim pe Thiago Motta şi sper să găsim un jucător cu aceleaşi caracteristici şi acelaşi caracter, aceeaşi personalitate. Thiago era important în teren prin asta!".

Aceste trei solicitări ale antrenorului german par adevăratele urgenţe ale tehnicianului, însă Thomas Tuchel nu închide nici uşa altor transferuri: "Înainte de toate, trebuie să înlocuim aceşti trei fotbalişti. Abia apoi ne putem gândi cum să îmbunătăţim lotul în alte compartimente" a încheiat fostul fundaş de la FC Augusburg.

Afla mai multe despre: tuchelpsgtransferuri 

viewscnt
Articole similare