Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean a dezvăluit de ce a refuzat transferul la echipa lui Dan Petrescu: "Familia e mai importantă decât milioanele din China"

Ţucudean a dezvăluit de ce a refuzat transferul la echipa lui Dan Petrescu: "Familia e mai importantă decât milioanele din China"

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul echipei CFR Cluj, George Ţucudean, a spus "pas", în această vară, unui transfer în SuperLiga Chineză, la echipa unde a ajuns fostul său antrenor Dan Petrescu. Este vorba despre Guizhou Hengfeng.

După ce a cucerit primul trofeu al sezonului cu CFR Cluj, atacantul în vârstă de 27 de ani a vorbit despre ce l-a determinat să rămână în Liga 1.

"Îi mulţumesc domnului Petrescu pentru că s-a gândit la mine, dar am pus în balanţă familia, copiii şi cred că sunt mai importante decât milioanele din China", a declarat George Ţucudean, după câştigarea Supercupei României.

Vârful campioanei a precizat că victoria obţinută contra Craiovei, scor 1-0, chiar pe "Oblemenco", a fost obţinută şi datorită lui Dan Petrescu: "Are un merit important pentru jucătorii aduşi aici, s-au înlocuit foarte puţini şi eu cred că avem lot complet".

Internaţionalul român a vorbit şi despre filosofia noului antrenor, Edward Iordănescu: "Pasăm mai mult, evident, se vede. Este altă concepţie, a domnului Iordănescu, şi ne face bine, ne dă mingea mai mult, încercăm să avem posesia. Sperăm să îi dăm curaj să încerce asta cât mai mult, să câştigăm meciuri".

Campioana CFR Cluj a câştigat pentru a treia oară Supercupa României, sâmbătă seară, învingând cu scorul de 1-0 deţinătoarea Cupei, CS Universitatea Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, din Craiova. Partida s-a disputat cu casa închisă.

În minutul 78, Juan Culio a transformat un penalti acordat pentru o intrare a lui Răzvan Popa la Omrani.

Afla mai multe despre: tucudeanpetrescucfr 

viewscnt
Articole similare