Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean a revenit cu gol la CFR Cluj. Golgheterul campioanei spune că a trecut peste momentul greu: ”A fost o intervenţie uşoară şi mă bucur că am scăpat”

Ţucudean a revenit cu gol la CFR Cluj. Golgheterul campioanei spune că a trecut peste momentul greu: ”A fost o intervenţie uşoară şi mă bucur că am scăpat”

CFR Cluj

Comentarii

Campioana en titre, CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Golul echipei antrenate de Dan Petrescu a fost marcat de George Ţucudean, în minutul 24, cu un şut de la aproximativ 11 metri, în urma unei centrări din partea dreaptă venită de la Manea.

Ţucudean, care a revenit pe teren după o absenţă de peste o lună cauzată de probleme medicale, a jucat până în minutul 75.

La finalul partidei, Ţucudean a mărturisit: ”Avem o echipă matură, cu experienţă şi lucrurile acestea se văd. De la noi au plecat cei care nu prea jucau. După ce câştigi un campionat, jucătorii se cam relaxează, dar am arătat concentrare în continuare şi mă bucur de asta. Mă bucur că am revenit, că mi-am rezolvat repede problemele. A fost o intervenţie uşoară şi mă bucur că am scăpat” a mărturisit golgheterul clujenilor la finalul partidei de la Sf. Gheorghe.

Cristi Manea: ”Mă bucur pentru Ţucudean!”

Manea, autorul unei centrări excelente către Ţucudean s-a declarat foarte fericit la finalul partidei pentru victoria echipei sale, dar şi pentru ”serviciul” adus coechipierului său: ”Sunt foarte fericit că am reuşit să îi dau pasă de gol lui Ţucudean. Chiar am dat multe centrări bune şi nu au reuşit să finalizeze cum trebuie” a mărturisit Manea la finalul partidei.

Revenit cu gol după accidentare, Ţucudean l-a făcut fericit şi pe Manea: ”Da, sunt bucuros pentru el, pentru că a venit după o accidentare şi iată că a revenit cu gol” a declarat fundaşul dreapta al campioanei României.

Cristian Manea (21 de ani) a venit la CFR Cluj în 2017, după o experienţă nereuşită în Belgia la Mouscron: ”Nu mă gândeam că o să-mi meargă aşa bine, pentru că am trecut printr-o perioadă mai dificilă. Nu am jucat foarte mult, dar acolo, ultimele şapte etape le-am jucat. Multă lume mi-a spus: de ce vii în România? Eu am ştiut, pentru că aici e un proiect foarte important. Am reuşit să luăm şi titlul şi am reuşit să luăm şi titlul şi am zis că trebuie să bag capul în pământ, să muncesc mult mai mult decât am făcut-o acolo şi sută la sută roadele vor veni” a mai spus Manea la finalul partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: george ţucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare