Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean contribuie financiar la salvarea lui Dinamo. Numele lui va apărea şi pe tricoul oficial: ”Gestul lui înseamnă mult pentru noi”

Ţucudean contribuie financiar la salvarea lui Dinamo. Numele lui va apărea şi pe tricoul oficial: ”Gestul lui înseamnă mult pentru noi”

Dinamo București

Comentarii

George Ţucudean a ţinut să contribuie şi el financiar la salvarea lui Dinamo, club la care a jucat la începutul carierei.

George Ţucudean nu şi-a uitat trecutul de dinamovist. Retras între timp din cauza unor probleme la inimă, fostul golgheter al Ligii 1 a decis să contribuie şi el financiar la salvarea clubului din Ştefan cel Mare.

În vârstă de 30 de ani, George Ţucudean a decis să sprijine cu bani mai multe iniţiative ale suporterilor din programul DDB.

Ţucudean o ajută cu bani pe Dinamo: ”Poate exemplul lui va fi urmat şi de alţii”

George Ţucudean a fost unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din ultimii ani, dar a fost nevoit să se retragă la doar 29 de ani, din cauza unor probleme la inimă.

Fostul internaţional român a decis să nu-şi rişte viaţa şi a hotărât să se ocupe de afacerile familiei, unde se bucură de succes.

De altfel, familia lui Ţucudean este printre cele mai bogate din România, cu o avere estimată la peste 35 de milioane de euro.

Fără grija banilor, George Ţucudean a decis să se implice în demersul fanilor din programul DDB, prin care aceştia încearcă să salveze clubul.

Potrivit paginii oficiale de Facebook ”Program Doar Dinamo Bucureşti”, George Ţucudean a decis să achiziţioneze mai multe tricouri speciale, care au fost lansate în urmă cu 3 luni. Preţul unui astfel de tricou este de 490 lei.

Gestul făcut de George Ţucudean vine după ce şi Ionuţ Lupescu, un alt mare dinamovist, a decis să cumpere o serie de astfel de tricouri.

Însă contribuţia lui George Ţucudean nu se opreşte aici. În urmă cu ceva timp, fostul atacant al naţionalei a devenit membru de elită în programul DDB. Pentru acest lucru a plătit un abonament de 1.948 de euro. Printre altele, cei care îşi cumpără abonament Elite îşi vor regăsi numele pe al 3-lea echipament oficial de joc.

”George Ţucudean este unul dintre foştii jucători ai lui Dinamo care nu au linişte până când problemele clubului nu vor fi rezolvate. Ne-a căutat zilele acestea şi ne-a cerut link-ul cu tricoul inscripţionat DDB. Apoi a făcut comanda. La fel ca Ionuţ Lupescu, George n-a luat un singur tricou. Poate că exemplul lor va fi urmat şi de alţi foşti jucători al lui Dinamo.

Gestul lui este unul simplu, dar înseamnă foarte mult pentru noi, mai ales că a fost făcut într-un moment greu, când mulţi dintre noi sunt deznădăjduiţi.

George este membru de elită în www.programddb.ro. A jucat 94 de meciuri în tricoul lui Dinamo, a înscris 24 de goluri şi a câştigat două trofee, Cupa României şi Supercupa, în 2012.

Trebuie să ne facem toţi partea, prin astfel de gesturi. Într-o zi, Dinamo va câştiga din nou trofee şi va avea meciuri amicale ca pe vremuri, cu Barcelona sau cu alte echipe mari ale Europei.

Pe a doua serie de tricouri va fi şi numele lui George Ţucudean, alături de numele celor care nu pot trăi fără Dinamo”, se arată în comunicatul celor de la DDB.

Afla mai multe despre: tucudean 

viewscnt
Articole similare