Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean, încântat de noul stil al lui CFR: ”E bine că avem ocazii, sperăm să marcă mai mult. Anul trecut aveam una-două ocazii, dar înscriam”

Ţucudean, încântat de noul stil al lui CFR: ”E bine că avem ocazii, sperăm să marcă mai mult. Anul trecut aveam una-două ocazii, dar înscriam”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a câştigat cu 2-1 în faţa Concordiei Chiajna la capătul celui mai bun meci făcut de campioană în acest sezon. George Ţucudean speră că el şi colegii săi vor fi mai eficienţi în faţa porţii.

CFR Cluj a făcut un meci foarte bun cu Chiajna, în care a ratat multe ocazii mari. George Ţucudean spune că echipa începe să-şi intre în ritm şi este bucuros că CFR Cluj a început să joace spectaculos:

”Este bine că avem ocazii şi sperăm să marcăm mai mult. Ne-am închis bine, am avut foarte multe ocazii şi meritam să câştigăm. La pauză antrenorul ne-a spus că ne trebuie un gol să ne deblocăm şi exact aşa a fost. Am câştigat fiecare meci important, mai puţin unul singur, cu Malmo. Am pierdut exact când n-a trebuit. Cum am mai spus, Conceicao şi Edi Iordănescu sunt asemănători ca stil. Schimbare mare a fost când a venit Edi. Acum, relaţiile de joc încep să se lege. Acum avem ocazii, în ciuda faptului că anul trecut aveam una-două şi marcam - aşa am luat campionatul. Dar e bine”, a declarat George Ţucudean pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: george tucudeancfr clujliga 1concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare