Experiențe împreună.
You are here:

Ţucudean pleacă în Austria! Decizie de ultimă oră luată după accidentarea de sâmbătă dimineaţă

Ţucudean pleacă în Austria! Decizie de ultimă oră luată după accidentarea de sâmbătă dimineaţă

CFR Cluj

Comentarii

George Ţucudean a devenit indisponibil pentru debutul tricolorilor în preliminariile Campionatului European 2020, iar selecţionerul Cosmin Contra a fost nevoit să facă o modificare de ultimă oră în lot.

Atacantul s-a accidentat la antrenamentul echipei sale de club chiar în ziua meciului cu Viitorului. Verdictul staff-ului medical al echipei naţionale: a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei posterioare drepte, accidentare care necesită o perioadă de recuperare în jur de o lună de zile.
 
George urmnează să facă astăzi un RMN pentru a primi confirmarea că e vorba despre o microruptură şi apoi va pleca în străinătate, în Austria, pentru un tratament complet care să-l pună pe picioare mai repede.
 
În locul lui Ţucudean, Cosmin Contra l-a convocat la echipa naţională a României pentru meciurile cu Suedia şi Feroe pe Andrei Ivan, jucător care ar fi trebuit să se alăture naţionalei U21 pentru cantonamentul din Spania.
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe